REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Verratti otkrio gdje želi nastaviti karijeru nakon PSG-a

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 15:47

Kazao je i koliko im znači dolazak Messija

Veznjak Paris Saint-Germaina Marco Verratti s 20 godina preselio je u Pariz iz Pescare. Talijanski reprezentativac nije nikada zaigrao u Serie A, a otkrio je kako voli igrati s Lionelom Messijem u francuskom glavnom gradu.

„Život mi je dao priliku da igram s najvećim igračem svijeta. Zaljubljen sam u PSG i zato uvijek pokušavam dati sve od sebe da se odužim povjerenju koje mi je ukazano", rekao je Verratti za France Info i dodao:

„Kad sam stigao, bio sam klinac, došao sam iz malog provincijskog grada i sve sam pronašao ovdje. Sve je to bilo nevjerojatno, postao sam muškarac, pronašao sam ljubav i ovdje su mi se rodila djeca. Sve što sam ovdje živio ostavit će mi neizbrisive uspomene."

Argentinski talisman Messi stigao je u Paris Saint-Germain ovog ljeta, a Verratti je zadnjih mjeseci dijelio svlačionicu sa superzvijezdom.

„Fizički je jako dobar, a s loptom je još bolji. Kad smo s njim, zaboravljamo njegove godine. Bio je tako jak kad je igrao protiv nas, a mi to sada iskorištavamo.”

No, junak Azzurra otkrio je da želi završiti karijeru tamo gdje je sve počelo, u Pescari.

„Ostalo mi je još malo vremena, ono što znam je da ću uvijek ostati ovdje. Prije nego što odem u mirovinu, vratit ću se u Pescaru. Učinit ću to za svoje prijatelje i obitelj. I onda, naravno, jer tu su more i planine.“, zaključio je talijanski veznjak.

Za PSG ga ugovor veže još do ljeta 2024. godine kada će imati 32 godine.


Tagovi

PescaraMarco VerrattiLionel Messi

Ostale Vijesti