Verratti ne želi u Barcelonu, u obzir dolazi samo jedan klub

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.05.17. | 18:58

Barcelonina reputacija nije na cijeni…

Kako danas izvještava španjolski nogometni portal Don Balon, Barcelona bi na ljeto mogla imati poteškoća s privlačenjem prvorazrednih pojačanja, s obzirom na atmosferu koja vlada u i oko kluba.

Španjolski novinari takav su zaključak izveli na primjeru Marca Verrattija, veznjaka PSG-a, koji će, prema svemu sudeći, na ljeto Pariz zamijeniti novim domom.

Poznato je kako Verrattija na Camp Nou posebno pažljivo prate, ali španjolski novinari tvrde kako Talijana Barcelona zapravo uopće ne zanima.

Budući da je tekuća sezona na Camp Nou već proglašena razočarenjem, da nije poznato tko će na ljeto preuzeti klupu i da je uprava u posljednjih godinu dana u klub nije dovela niti jedno ozbiljno pojačanje, Verratti, tvrde Španjolci, smatra kako na ljeto u obzir dolazi samo jedna opcija kada je posrijedi nastavak njegove karijere – Real Madrid.

Atmosfera oko dva kluba potpuno je različita i Barcelona bi na ljeto zbog toga mogla imati problema. Većini zvijezda Santiago Bernabeu trenutno izgleda puno ljepše od Camp Nou…

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marco Verratti

Ostale Vijesti