Veliko priznanje: Niko Kovač trener godine u Njemačkoj

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.08.18. | 12:11

Kovač skuplja priznanja u Njemačkoj.

Najpopularniji njemački medij i drugi najtiražniji u Europi - Bild - jučer je podijelio svoje godišnje sportske nagrade, a među dobitnicima se našlo i jedno hrvatsko ime. To je Niko Kovač koji je, naravno, dobio nagradu za najboljeg trenera u Njemačkoj.

Aktualni trener Bayerna ovu je nagradu prvenstveno zaradio zahvaljujući fantastičnoj sezoni s Eintrachtom, kojeg je doveo do trojefa pobjednika Kupa, kada je u finalu s 3:1 poraen upravo Bayern. To je, nakon posta od 30 godina, bio prvi trofej za klub iz Frankfurta.

Berbu trofeja Kovač je nastavio i u Superkupu, gdje je pregazio svoj bivši klub s 5:0 i to na njihovom terenu. Uz to je upisao i pobjedu protiv Hoffenheima u prvom kolu prvenstva, kao i prolazak u drugo kolo Kupa.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="hr"><p lang="de" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Kovac?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Kovac</a> Trainer des Jahres! Die Preisträger des <a href="https://twitter.com/hashtag/sportbildaward?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#sportbildaward</a><a href="https://t.co/JD9yxBPUiE">https://t.co/JD9yxBPUiE</a> <a href="https://t.co/iF3TOyJWSV">pic.twitter.com/iF3TOyJWSV</a></p>&mdash; SPORT BILD (@SPORTBILD) <a href="https://twitter.com/SPORTBILD/status/1034160534457856003?ref_src=twsrc%5Etfw">27. kolovoza 2018.</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Reuters)

Tagovi

Niko KovačBundesligaBild

Ostale Vijesti