Reuters / Yves Herman
Reuters / Yves Herman

Veliko pojačanje: Slaven Belupo dovodi iskusnog veznjaka koji je igrao za Vitesse, Kopenhagen i Club Brugge

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 18:13

Ricardo Moniz dobit će sjajno igrača, ali zato bi Farmaceuti uskoro mogli ostati bez svojeg najpotentnijeg mladog igrača

Brazilac Claudemir (35) bi uskoro trebao postati novi igrač Slaven Belupa. Prekaljenji veznjak, koji je u svojoj iznimno bogatoj karijeri igrao za klubove poput Vitessea, Kopenhagena, Al Ahlija i Club Bruggea, trebao bi biti veliko pojačanje za momčad Ricarda Moniza, a vijest o njegovom dolasku u Koprivnicu prve su objavile Sportske novosti.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S druge strane, isti izvor navodi kako je sve veći interes za Antom Crncem, najpotentnijim mladim igračem kluba iz Koprivnice, ali se zasad ne navodi klub koji bi ga volio dovesti. Crnac je svakao jedan od igrača koji će postići milijunsku odštetu te navodno sve manje od sedam znamenaka neće zadovoljiti čelnike kluba.

Farmaceuti ovog petka (20 sati) otvaraju novo kolo HNL-a utakmicom protiv Gorice u Turopolju. Budući da je Željko Sopić u četvrtak službeno potvrđen za novog stratega Rijeke, u ovoj će utakmici domaću momčad voditi dvojac Mujdža-Krnjić.

Spomenimo kako su posljednje tri međusobne utakmice ove dvije momčadi završile bez pobjednika.

Što se tiče Claudemira, valja još naglasiti kako bi on u redove novog kluba trebao stići nakon što je posljednje dvije godine bio član portugalske Vizele gdje je igrao s Fabijanom Buntićem, a svojevremeno je bio suigrač i s Hajdukovim Vadisom Odjidjom Ofoeom. Najbolje dane u svojoj karijeri proveo je u Kopenhagenu čiji je član bio četiri i pol godine, a u dresu danskog kluba skupio je 184 nastupa, 14 pogodaka i 17 asistencija.



Tagovi

Slaven BelupoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti