Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Veliki udarac za Čabraju: Najveća zvijezda Lokosa out do kraja godine

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.12.21. | 12:48

U pitanju je napuknuće mišića...

Čini se da nesreća na Kajzericu ne dolazi sama. Nakon teže ozljede Ivana Milićevića, snažne karike s lijevoga beka, trener Lokosa Silvijo Čabraja je na pressici uoči susreta protiv Šibenika koji počinje danas u 15 sati, objavio kako je Josipu Pivariću napukao mišić zbog čega će izbivati s terena do kraja godine, možda i dulje.

Nije poznato što se točno dogodilo s kapetanom Lokomotive koji je odigrao svih devedeset minuta za svoju momčad u nedavnom porazu u čevrtzavršnici Kupa protiv Hajduka. Ono što jest problematično je činjenica da je Lokomotiva ostala bez svojih ponajboljih igrača, a najgori dio sezone do zimske stanke tek dolaze. Lokomotiva je danas u Zagrebu domaćin Šibeniku, a potom se u Zagreb vraća i Hajduk koji će idućeg vikenda opet gotovati kod Čabrajinih trupa, ovog puta u sklopu 19. kola 1. HNL.

Pivarić je inače u Lokomotivu u svoj drugi mandat stigao prošle godine. U svojoj prvoj povratničkoj HNL sezoni je odigrao 25 utakmica, zabio šest golova i tri puta asistisrao. Ove sezone je redovito u prvoj postavi, do sad je u sklopu prvenstva nastupio već 14 puta i pritom dva puta tresao mrežu.

Što se ozljeda tiče, Pivarića su do 2019. godine one uglavnom zaobilazile. Onda je stigla 2019. godina i operacija koljena koja ga je udaljila s travnjaka na nekoliko mjeseci. Kasnije je ozljedio i list, za sada nije poznato koji je točno mišić ovog puta u pitanju. Jedno je sigurno, Pivarića nema do kraja godine, a konačni datum povratka na teren bit će objavljen naknadno. Do tada, Čabraja mora smisliti alternativna rješenja.



Tagovi

Josip PivarićNK LokomotivaSilvijo ČabrajaKK Šibenik

Ostale Vijesti