Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Veliki problemi za Hajduk: Mađar ipak teže stradao, očekuje ga dulja stanka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 11:15

U duelu s Pavičićem se dogodila parcijalna ruptura ligamenta gležnja.

Prve prognoze bile su dobre – Lovrencsics je trebao s trenera izbivati tek 10-ak dana nakon čega bi se već za dva tjedna vratio u puni trenažni proces. No, u duelu s Pavičićem Mađar je ipak teže stradao te ga očekuje dulja stanka.

Naime, mađarski nogometni savez je potvrdio kako je Lovrencsics pretrpio parcijalnu rupturu ligamenta gležnja. Zasad ga očekuju novi pregledi, ali sigurno je kako stanka neće biti tako kratka kao što se predviđalo.

Podsjećamo, mađarski branič ozlijedio se u devetoj minuti Jadranskog derbija. Ispucavao je loptu, Pavičić je ulazio u blok te je u tom trenutku došlo do sudara u kojem je Lovrencsics teže stradao. Vidjelo se odmah da Pavičić nije imao nikakvu namjeru ozlijediti desnog beka Hajduka, bio je to sasvim normalan start na kojeg nije reagirao ni sudac Jović, a tek nakon nekog vremena je ustanovljeno kako mađarski branič leži na travnjaku te mu je potrebna medicinska pomoć.

Za vrijeme reprezentativne pauze Lovrencsics je otputovao na okupljanje Mađarske kako bi ga tamo dodatno pregledali liječnici nacionalne vrste. Baš su oni ti koji su istaknuli ozbiljnost ozljede, ali tek nakon dodatnih pregleda će biti poznato koliko će Mađar biti OUT i je li mu potrebna operacija ili ne.


Tagovi

Gergo LovrencsicsMađarska nogometna reprezentacijaHajduk

Ostale Vijesti