Veliki preokret: Chicharito će nastaviti karijeru u Madridu?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 12:50

Španjolski AS navodi kako bi Javier Hernandez 'Chicharito' mogao nastaviti svoju karijeru u Madridu.

Menadžer Manchester Uniteda Louis Van Gaal je jasno dao do znanja kako u njegovoj momčadi i na Old Traffordu nema mjesta za meksičkog napadača pa su se pojavila nagađanja kako bi mogao ostati u Madridu, ali ne u Realu gdje je proteklu sezonu proveo na posudbi, nego preseliti u redove gradskog rivala Atletica.

Momčad s Vicente Calderona je navodno pokazala zanimanje za Meksikanca, koji još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Službeno se vodi kao igrač Manchester Uniteda, iako je nizozemski stručnjak na kormilu 'Crvenih vragova' nekoliko puta izjavio kako ne vidi njegovu budućnost u Manchesteru. Igrač je dobio ponude velikih europskih klubova, među ostalim i milanskog Intera, a novo ime koje se spominje je madridski Atletico.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić je preselio u Juventus, a Luciano Vietto bi trebao biti potvrđen sljedećeg tjedna te Atletico traži rješenja za pojačanje svoje napadačke linije. Kolumbijac Jackson Martinez se također spominje u kontekstu dolaska na Calderon, no i Chicharito je u kombinacijama Chola Simeonea.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Javier HernandezReal MadridManchester UnitedAtletico Madrid

Ostale Vijesti