Veliki preokret: Bohar stiže u Osijek, potpis do kraja tjedna!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 16.09.20. | 16:55

Poljaci su jučer pisali kako su odbijene posljednje tri ponude za slovenskog veznjaka, ali Germanijak saznaje kako je transfer praktički dogovoren.

Iako su poljski mediji jučer pisali kako su čelnici Zaglebie Lubina odbili sve tri ponude za slovenskog veznjaka Damjana Bohara, naše informacije govore kako je 28-godišnjak praktički sve dogovorio s hrvatskim prvoligašem te bi trebao postati novi igrač Osijeka do kraja ovog tjedna.

Bjelica bi tako dobio ogromno pojačanje u veznoj liniji, a Boharu bi Osijek trebao postati četvrti klub u karijeri. Ovaj 28-godišnjak igrao je za Muru, Maribor i Zaglebie Lubin, a valja naglasiti kako je odlično otvorio ovu sezonu u Ekstraklasi. U tri odigrana kola, Bohar je na terenu proveo maksimalnih 270 minuta, a pritom je zabilježio jedan pogodak i dvije asistencije.

Na njegovoj prirodnoj poziciji Nenad Bjelica ima na raspolaganju ima Petra Bočkaja i Merveila Ndockyta, ali Bohar je trenerova najveća želja za spomenuto mjesto. Nije nemoguće ni da Bočkaj ponovno bude vraćen na mjesto lijevog beka budući da novi trener Osijeka nije impresioniran onime što Talys ima za ponuditi, ali o toj temi više će se znati u narednim tjednima.

Dodajemo za kraj kako je posljednja ponuda Osijeka bila 650 tisuća eura + dodatnih 50 tisuća kroz određene bonuse, a zasad nije poznao jesu li tu ponudu Poljaci prihvatili ili je Osijek po četvrti put morao povećavati iznos za kojeg planira dovesti povremenog reprezentativca Slovenije.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Damjan BohartransferiLjetni prijelazni rokZaglebie LubinOsijekNenad Bjelica

Ostale Vijesti