Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Varaždin u velikim problemima pred utakmicu s Hajdukom

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 06.05.21. | 10:34

Pred dvoboj s Bijelima, Varaždinci imaju velikih problema s izostancima.

Nakon remija protiv izravnog konkurenta za ispadanje Istre (1:1) i remija u posljednjem kolu u Gradskom vrtu (1:1) Varaždin drži sve u svojim nogama s obzirom na to da ima dva boda više od posljednje Istre. Međutim, varaždinskom prvoligašu raspored je sve samo ne naklonjen. U subotu (8. svibnja) dočekuju Hajduk, zatim idu na noge Dinamu, a u pretposljednjem kolu oprostit će se od svojega terena utakmicom protiv Rijeke. Ako do posljednjeg kola ne riješe pitanje opstanka, prvoligaški status pokušat će sačuvati u Koprivnici, protiv Slaven Belupa.

No, Zoran Kastel u ovom trenutku sigurno ne razmišlja o toj utakmici. Maksimalni fokus mu je na Hajduku koji stiže u dobroj formi i pun samopouzdanja nakon pobjede nad Rijekom i remija uz odličnu igru protiv Dinama.

Uz to, Kastel ima velikih problema s ozljedama. Prema pisanju Sportskih novosti, četvorici ranije ozlijeđenih nakon Osijeka su se pridružili braniči Ivan Novoselec i Kerim Memija. Osim šestorice upitnih, protiv Hajduka sigurno neće istrčati još jedan branič, Maks Juraj Čelić koji je u Gradskom vrtu zaradio treći žuti karton.

Hajduk Varaždincima stiže u prilično nezgodnom trenutku...


Tagovi

NK VaraždinZoran KastelMaks Juraj Čelić

Ostale Vijesti