Ušli u povijest – u prvoj postavi imali igrače iz 11 različitih država

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.02.17. | 08:30

Granada je sinoć svladala Betis s 4:1 u utakmici u kojoj je jedna španjolska momčad prvi puta u povijesti istrčala s 11 igrača iz 11 različitih država.

Prije 20 dana bili su fenjeraši, no dvjema pobjedama u posljednja tri kola Granada se približila mjestu koje joj osigurava ostanak u ligi na samo dva boda zaostatka. Andalužani su posebno inspirirani bili sinoć kada su s 4:1 na domaćem terenu svladali regionalnog rivala Betis.

Granada je pitanje pobjednika riješila već u prvom dijelu nakon kojeg je imala prednost od 3:0. Pogotke su zabili Marokanac Mehdi Carcela-Gonzales, Kolumbijac Adrian Ramos i Brazilac Andreas Pereira. Ramos je u 64. zabio za 4:0, a konačni rezultat postavio je Betisov Petros u 75.

Ova utakmica ne bi bila toliko značajna da se nije dogodio jedan raritet – Granada je postala prva španjolska momčad koja je na utakmici Primere istrčala s igračima iz 11 različitih država.

Za Granadu su sinoć nastupili: Ochoa (Meksiko) – Foulquier (Francuska), Hongla (Kamerun), Ingason (Island), Silva (Urugvaj), Litri (Španjolska) – Pereira (Brazil), Agbo (Nigerija), Carcela-Gonzales (Maroko) – Wakaso (Gana), Ramos (Kolumbija).

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti