Action Images/John Clifton
Action Images/John Clifton

Uremović se uklapa: Filip je igrač utakmice u svom drugom nastupu za Sheffield United

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.04.22. | 19:17

Povremeni reprezentativac se odlično snašao nakon odlaska iz Rusije

Rekli bi u SAD-u: The man, the myth, the legend.

Iako je Filip Uremović tek stigao u Sheffield kao jedan od mnogobrojnih igrača koji su napustili Rusiju (Filip je bio član Rubina iz Kazanja), trebalo mu je rafno 153 minute na terenu da pokupi svoje prvo priznanje. Nakon što je napipao teren protiv QPR-a prije tri dana dobivši oko 60 minuta igre na terenu kod Paula Heckingbottoma, danas je Uremović bio starter za Bladese i to protiv jedne od najboljih momčadi Championshipa – Bournemoutha. U utakmici koja je završila bez pogodaka, Uremović je izglasan za igrača utakmice!

Ako pogledamo kako je Filip prošao na SofaScoreu, titula nije nešto što bi trbalo iznenaditi one koji nisu uspjeli pogledati utakmicu. Uremović je bio drugi najbolje ocijeneni igrač na terenu, osvojio je gotovo sve duele na zemlji, upisao solidnu količinu točnih dodavanja za igrača na stoperskoj poziciji i najbitnije, u tek drugom nastupu u Engleskoj, zavidnu količinu sigurnosti.

Podsjetimo, Filip je napustio Rusiju kako bi do kraja sezone nosio dres Sheffielda kao posuđeni igrač. Hoće li u Engleskoj ostati to za sad nije poznato, ali s obzirom na to kako je krenuo, uprava drugoligaša će sigurno pokušati ostvariti taj naum.



Tagovi

Filip UremovićRubin KazanjSheffield UnitedBournemouth

Ostale Vijesti