United spreman platiti 15 milijuna eura da ga netko uzme

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.05.19. | 11:43

Samo ga nosite, molim vas...

Čileanac je dosad koštao United 36 milijuna eura, što je potpuni apsurd s obzirom na to da je odigrao svega 30 utakmica u startnoj postavi i da je za taj novac ove sezone isporučio jedan gol. Tjedno zarađuje preko pola milijuna eura, plus astronomski bonusi pa računajte. Uglavnom, opasan novac, a ni za što.

Teško će ga i prodati jer za igrača s takvom statistikom i takvim apetitom za novcem nitko ne želi. Stoga, na Old Traffordu su smislili opasan plan. Ne tako briljantan jer će ih koštati još 15 milijuna eura, ali nužno potreban.

Naime, platit će nekome da ga uzme i to 15 milijuna eura koliko iznosi njegova godišnja gaža samo kako bi završili ovaj fijasko.

Sanchez je u klub stigao u eri Josea Mourinha u trampi s Arsenalom. U jednom smjeru otišao je Henrikh Mkhitaryan, a u suprotnom čileanski napadač. Pristao je doći za najveći ugovor u povijesti Premier lige što mnoge njegove, nešto slabije, ali i dalje skupo plaćene kolege, nisu mogli podnijeti. U godinu i pol dana zakačio se sa svima u Manchesteru, nije pokazao ništa i vrijeme mu je da pokupi prnje…

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Alexis SanchezManchester United

Ostale Vijesti