United puca iz svih oružja – nova pobjeda za privremeni skok ispred Arsenala

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.03.19. | 18:02

Odigrano je pet utakmica 32. kola Premiershipa.

U 32. kolu Premiershipa, nogometaši Manchester Uniteda ostvarili su 2-1 pobjedu nad Watfordom. Gosti su na Old Traffordu odigrali poprilično dobru utakmicu gdje su parirali momčadi Ole Gunnara Solskjaera u gotovo svim segmentima, ali na kraju su tri boda ostala u Manchesteru.

> Aguero bolji od Henrya – City uporno bježi od Redsa

Poveli su domaćini u 28. minuti kada je Luke Shaw proigrao Marcusa Rashforda, a ovaj izlazi 1 na 1 sa Fosterom i zabija za 1-0. S tim rezultatom otišlo se na odmor, a na 2-0 povisuje Anthony Martial u 73. minuti.

Ovim golom Francuza, Crveni vragovi su ostvarili nešto što im nije pošlo 'za nogom' još od sezone 1995./96. Tada su imali četvoricu igrača u svojim redovima (Scholes, Cole, Giggs i Cantona) koji su postigli minimalno 10 golova u jednoj prvenstvenoj sezoni, a ove je to uspjelo, pored Martiala, i Rashfordu, Lukakuu i Pogbi.

Počasni gol za goste zabio ja Abdoulaye Doucoure u 90. minuti, ali sva tri boda ostala su na Kazalištu snova. United je tako privremeno zasjeo na 4. mjesto ljestvice s bodom i utakmicom više od Arsenala. Watford je zadržao 9. mjesto ljestvice sa 43 boda i daleko od plasmana u Europu.

 

 

U ostalim utakmicama, Southampton je golom Pierrea Hojbjerga upisao minimalnu pobjedu kod Brightona, Burnley je sa 2-0 iznenadio Wolverhampton, dok su istim rezultatom završiel utakmice između Crystal Palacea protiv Huddersfielda te Leicestera protiv Bournemoutha.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Anthony MartialMarcus Rashford

Ostale Vijesti