REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

United će čekati De Jonga do posljedjeg dana prijelaznog roka

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 17.07.22. | 15:18

Vragovi ne odustaju od Nizozemca

Manchester United ima namjeru čekati Frenkieja de Jonga do posljednjeg dana prijelaznog roka, piše Daily Mail. Nizozemski veznjak je najveća meta ovog ljeta Manchester Uniteda, točnije trenera Erika ten Haga koji je zaljubljen u De Jongov nogomet.

No, pitanje je kako će se cijela situacija rasplesti. Teško je i dokučiti gdje je zapelo, da li De Jong doista želi otići i ako želi je li United njegova željena destinacija ili je pak cijela stvar zapela oko novaca koji nisu zadovoljili apetite Barcelone.

De Jong je otputovao s katalonskim klubom u Miami na predsezonsku turneju, a navodno je i u svakodnevnoj komunikaciji s Ten Hagom.

Daily Mail donosi priču kako je De Jongu njegov agent Ali Dursan zabranio da javno pokazuje interes za transferom jer bi ih to oslabilo u pregovorima.

Početkom idućeg tjedna će delegacija Uniteda ponovno u Barcelonu s osvježenom ponudom, a koja sada iznosi 68 milijuna eura odmah i još sedam kroz bonuse.

I Barceloni je u interesu da proda De Jonga kako bi pokrila financijske aspekte pa bi idući tjedan trebao biti ključan u ovom poslu za obje strane.


Tagovi

Frenkie de JongBarcelonaManchester United

Ostale Vijesti