Umjesto Eduoka, Stjepan Tomas doveo bivšeg napadača Chelseaja

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.08.20. | 11:39

Odlično pojačanje za hrvatskog trenera.

Ranije ovog tjedna pojavila se informacija kako turski Rizespor želi dovesti Samuela Eduoka. Dojučerašnji napadač Hajduka bio je na meti tamošnjeg prvoligaša, ali 26-godišnji Nigerijac u konačnici je završio na jednogodišnjoj posudbi u Konyasporu uz pravo otkupa na kraju sezone.

Iz tog razloga Rizespor – kojega s trenerske klupe od srpnja vodi nekadašnji hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas – okrenuo se drugim rješenjima. Osim Eduoka spominjao se i paragvajski golgeter Malgarejo kao potencijalni novi suigrač hrvatskom reprezentativcu Dariju Melnjaku, koji igra u Rizesporu, ali u konačnici nije došlo ni do tog transfera.

Na kraju, čini se kako je Rizespor pronašao najbolje rješenje u redovima Lillea. Naime, turski prvoligaš je službeno predstavio svoje novo pojačanje u napadu, a riječ je o Loicu Remyu.

Danas 33-godišnji strijelac bogatog je iskustva, igrački je odrastao u Lyonu, nosio je dres Nice i marseillea te je u engleskom Premiershipu najveći trag ostavio u Queens Park Rangersu i Newcastleu, da bi u transferu vrijednom 13,2 milijuna eura pojačao redove Chelseaja na ljeto 2014. godine.

Na Stamford Bridgeu se zadržao dvije sezone, a igrao je još za Crystal Palace, španjolske Las Palmas i Getafe prije dolaska na sjever Francuske prije dvije godine.

Protekle sezone u dresu Lillea, Remy je odigrao 20 prvenstvenih utakmica i zabio sedam golova, dok je u četiri nastupa u Ligi prvaka postigao gol na gostovanju kod svog bivšeg kluba - Chelseaja.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Yeni yıldızımız Loïc Alex Teliére Hubert Rémy; <a href="https://twitter.com/AcibademSaglik?ref_src=twsrc%5Etfw">@AcibademSaglik</a> Fulya Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçti.<a href="https://twitter.com/hashtag/RizesporSa%C4%9Fl%C4%B1kB%C3%BClteni?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#RizesporSağlıkBülteni</a><a href="https://t.co/8s31uzUl9R">https://t.co/8s31uzUl9R</a> <a href="https://t.co/HJPppiOpRq">pic.twitter.com/HJPppiOpRq</a></p>&mdash; Çaykur Rizespor (@CRizesporAS) <a href="https://twitter.com/CRizesporAS/status/1299371731308740608?ref_src=twsrc%5Etfw">August 28, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: Action Images)


Tagovi

Samuel Emem EduokStjepan TomasDario MelnjakLoic Remy

Ostale Vijesti