REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

U Real Madridu se spremaju za 2024. godinu i 'operaciju' vrijednu 240 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.03.23. | 11:44

Idealan nasljednik Karima Benzeme?

Nakon što je Sergio Agüero izjavio u jednom od argentinskih podcasta kako smatra da bi se Messi trebao vratiti, odnosno završiti karijeru u Barceloni te da bi predsjednik Laporta trebao napraviti sve što je u njegovoj mogućnosti da se to ostvari, ni 24 sata kasnije su španjolski mediji objavili svoje saznanje o jednoj pravoj 'transfer bombi'. No, u njoj glavna zvijezda nisu ni Messi ni Barcelona, već se ista tiče Real Madrida čiji čelnici (čitaj: predsjednik Perez), navodno, polako pripremaju teren za transfer kojeg će pokušati realizirati 2024. godine.

Kraljevskom klubu nije strano dovoditi ponajbolje nogometaše svijeta i za njih plaćati 'masne' odštete, a sada bi mogli srušiti rekord Neymara koji je u PSG otišao za 222 milijuna eura. Naime, AS piše kako u španjolskoj metropoli spremaju sve za 'Operaciju Haaland'. Naime, norveški stroj za golove je oduševio sve u Real Madridu, a sljedeće godine će se aktivirati klauzula prema kojoj će Haaland moći preći u neki drugi klub koji bude spreman za njega ponuditi 240 milijuna eura.

Real Madrid je to, navodno, spreman ponuditi, a u slučaju da se taj transfer ostari, onda će Haaland postati vlasnik najvećeg transfera u povijesti nogometa.

Naravno, zanimljivo je i vrijeme objave, odnosno ovog 'saznanja' AS-a. Španjolska, naime, sutra u sklopu kvalifikacija za EURO ugošćuje Norvešku pa tako mnogi vjeruju da su Španjolci namjerno plasirali ovu 'vijest' baš danas...

Bilo kako bilo, sljedeće godine će se aktivirati klauzula prema kojoj će neki klub moći otkupiti Haalanda od Cityja bez da se klub išta pita za 240 milijuna eura. Sad, hoće li u Real Madridu istu aktivirati, tek ćemo vidjeti. Gdje je još 2024. godina...




Tagovi

Erling HaalandReal MadridManchester City

Ostale Vijesti