Pixsell
Pixsell

U petak je treća utakmica finala: 10-orici igrača prijeti propuštanje četvrte

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.05.24. | 19:30

Frane Despotović i Matija Đulvat imat će sve igrače na raspolaganju za četvrtu utakmicu finala.

Olmissum i Futsal DInamo u petak i ponedjeljak igraju treću i četvrtu utakmicu finala prvenstva Hrvatske, nakon što je zagrebačka serija završila ukupnim rezultatom 1-1. Dinamo je u prvoj slavio sa 6-4, a Olmissum u drugoj s 2-0. Dakle, tko pobijedi u petak (20.15) u ponedjeljak će imati meč loptu za naslov. Serija se igra na tri pobjede, a potencijalna majstorica u Zagrebu idući vikend.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U Zagrebu su odigrane dvije dinamične utakmice, Plavi su nakon produžetaka slavili u prvoj, a Olmissum je potom izjednačio seriju kasnim golovima druge utakmice. Oba zagrebačka dvoboja odigrana su u ispunjem Domu sportova II. Iako je DInamo u drugoj utakmici imao čak i više udaraca na gol neko u prvoj, Vinko Rozga svojim se obranama prometnuo u igrača utakmice, a potom su Jeremy Bukovec i Antonio Sekulić potvrdili hrabru igru Omišana i svojoj momčadi donijeli veliku priliku da na domaćem parketu stigne do trećeg naslova u povijesti. Iako u SD Ribnjaku neće biti više od 3.000 gledatelja, utakmice će se igrati u ispunjenoj dvorani koja prima 700, navučenih 800 gledatelja.

Dobra vijest za oba trenera, Franu Despotovića i Matiju Đulvata, jest ta što imaju na raspolaganju sve igrače. Loša vijest je ta da ukupno čak 10 igrača imaju dva žuta kartona i prijeti im propuštanje pete utakmice. Olmissum se tu nalazi u nešto boljoj situaciji. Antonio Sekulić, Duje Kustura, Bruno Žilić i Josip Kolobarić moraju se paziti javne opomene, kao i šest igrača zagrebačkih Plavih - Luka Perić, Danijel Dekanić, Nikola Gudasić, Ante Piplica, Mateo Mužar, Neven Zonjić.

Svi igrači imaju važne uloge u svojim sastavima i svaki izostanak bit će bolan za oba trenera.

No, trenutno je u fokusu isključivo četvrta utakmica koja donosi veliku psihološku prednost jer će pobjednik, rekli smo, imati dvije meč lopte za naslov.

Napomenimo kako šest omiških igrača ima po jedan žuti karton, kao i pet Dinamovih.

Treću utakmicu finala možete priatiti u izravnom prijenosu na Max Sportu 1. (N.R.)



Tagovi

Futsalfutsalprvenstvo hrvatske u futsaluFutsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK OlmissumOlmissum

Ostale Vijesti