Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

U Hajduku svi zdravi, vraćaju se Marokanac i Makedonac, puno poznatih lica u Umagu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 15:05

Bijeli imaju odlične uvjete u Umagu

Hajduk ima ovog četvrtka dva treninga dan prije utakmice s Fehervarom u 12 sati. Bijeli su smješteni u hotelu Coral i treniraju u nedalekom sportskom centru u Umagu gdje i iigraju većinu susreta.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Uvjerili smo se na licu mjesta da je Bijelima odlično u Istri, imaju mir i odlične uvjete, a i utakmice prate najvjerniji navijači koji su im priredili doček kada su stigli u Umag. U prvom susretu svladala je momčad Mislava Karoglana Aluminij Kidričevo 3-0, uspješno otvorila pripreme.

Idući susret u petak bit će 4x30 protiv Mađara koji su smješteni u istom hotelu kao i Bijeli, a tu smo na brzinu primijetili Celje koje vodi Damir Krznar s pomoćnikom Mihaelom Mikićem.

Značit protiv Mađara bi gotovi svi trebali dobiti minutažu, pa takoi Yassine Benrahou koji je u normalnom trenažnom, a nakon dulje vremena mogao bi nastupiti Aleksandar Trajkovski koji nije igrao još od utakmice s Varaždinom.

Također smo susreli i sportskog direktora, no nije bilo službenih izjava tako ni potvrde ni negiranje oko šuškanja vezano za krilnog napadača Oleksija Kaščuka iz Šahtara. Splićani su u potrazi za desnim krilom i lijevim bekom.

A vidjet ćemo kakve će se nove taktičke detalje prikazati trener Mislav Karoglan s Mađarima koje su Bijeli prošle godine u Novigradu pobijedili 3-2. U redovima Mađara je i poznato lice iz HNL-a Lirim Kastrati koji je Bijelima znao raditi probleme u službenim utakmicama u prošlosti...

Delegacija Splićana će na Bilu noć u subotu skoknuti do Pule, Ići će Zvonimir Šarlija i Ivan Lučić na događaj koji organizira tamošnje Društvo prijatelja Hajduka s početkom u 19.11 sati.

Zanimljivo je da je i Celje koje vodi u svom prvenstvu u istom hotelu kao i Bijeli, je li to šampionska veza dviju država, zapitali smo se.

Protiv Aluminija Karoglan koristio više od dvije momčadi, u dobrom svjetlu se predstavioi Laszlo Kleinheisler, Nikola Kalinić je isto zaigrao i upisao asistenciju za majstorski gol Filipa Krovinovića, zabio je Dominik Prpić te prvi strijelac Marko Livaja.

S obzirom da se utakmica igra po danu, trebali bi bi biti puno bolji uvjeti, ne očekuje se vjetara, tako da će to biti pravi radni susret od dva sata.



Tagovi

HajdukpripremeUmagFehervarYassine BenrahouAleksandar TrajkovskiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti