Twente lovi doigravanje protiv fenjeraša, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 3min | pet. 24.02.17. | 14:28

U prvom dvoboju 24. kola nizozemske Erdivisiea susreću se dva tima koja su u suprotnim raspoloženjima.

Domaći Den Haag na putu je prema drugoj ligi, nalazi se na posljednjem mjestu u ligi sa samo 17 bodova i trenutno je u nizu od šest poraza. Gostujući Twente je pak u borbi za doigravanje u kojem će se odlučiti o dodatnom putniku u Europa ligu i bodovi mu jako puno znače, pogotovo na ovakvim gostovanjima.

Den Haag sa skromnom ekipom nije uspio za sada napraviti ništa u nizozemskoj ligi i radi se o jednoj od najslabijih momčadi. Napadački su drugi najlošiji, obrambeno također i teško se može očekivati neki zaokret u nastavku prvenstva. Kod kuće igraju također vrlo loše i od svih ekipa oni su osvojili najmanje bodova na svojem terenu, tek deset u 11 utakmica.

Malo se toga može napisati pozitivnog u vezi Den Haaga i jako malo toga vuče na njihovu stranu u ovom susretu. Prvu ovosezonsku utakmicu protiv Twentea izgubili su s uvjerljivih 4:1 na gostujućem terenu, a ukoliko barem malo ne poprave igru iz prošlih utakmica ponavljanje takvog rezultata ne bi nikog čudilo.

Twente je s druge strane solidna ekipa koja se borbi za neku od pozicija koja vodi u razigravanje za Europu. Trenutno su na šestom mjestu, no konkurencija je blizu tako da nikakvog opuštanja s njihove strane ne smije biti, pogotovo ne u ovakvim utakmicama u kojima su im bodovi praktički već unaprijed upisani.

Predvodi ih mladi turski napadač Enes Unal s deset pogodaka ove sezone, a za usporedbu cijela momčad Haaga zabila je samo 17. U posljednjim utakmicama igraju solidno, a nakon poraza od vodećeg Feynoorda i remija kod Excelsiora ostvarili su veliku pobjedu protiv Heernveena koji im je direktan konkurent za poziciju u razigravanja. U ovoj utakmici oni moraju potvrditi tu pobjedu.

Što se tiče golova nizozemska liga uvijek je bila vrlo efikasna, a ove dvije ekipe također većinom igraju utakmice s većim brojem golova. Haag je na prosjeku od 2,6 gola u njihovim susretima, a Twente na 2,7. U 23 utakmice Twentea tek pet puta nije palo bar dva pogotka, a kod Haaga se to nije dogodilo u samo četiri slučaja u također 23 susreta.

Razlog navođenja statistike oko golova je naša sugestija oko oklade na ovu utakmicu. Twente je dobio prvi ovosezonski međusobni dvoboj s 4:1 i danas je izraziti favorit. Domaćini su u vrlo lošoj formi s šest poraza u nizu, a gostima treba pobjeda i uz to su puno kvalitetnija ekipa. Oko golova sve je rečeno, a zanimljiv je podatak da manje od dva gola na susretima nisu pala već 14 utakmica ili od 2009. godine. Pobjedu Twentea najbolje je spojiti s 2 ili više golova na utakmici i tako podebljati tečaj. Opcija s pobjedom gosta i najmanje dva gola na utakmici nosi tečaj od sjajnih 2,60, a ako uplatite ovu okladu između 15 i 17 sati, mi dižemo tečaj na 3,00. Kladiti se možete na OVOM linku.

Foto: (Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

bet analizabet info

Ostale Vijesti