Tužan kraj! NK Zagreb nakon 100 godina odlazi iz Kranjčevićeve

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.10.17. | 08:33

Grad im zbog dugova neće produžiti koncesiju.

Klub i Kranjčevićeva sinonimi su jedno za drugo, kroz NK Zagreb prošli su igrači poput Ivice Olića i Marija Mandžukića. Zagrebu 30. listopada istječe ugovor i zakupu stadiona, a grad je procijenio da klub nije na dobar način vodio brigu o zdanju u Kranjčevićevoj koje je danas devastirano. Grad je odlučio da neće produžiti ugovor o zajmu bivšem prvakom Hrvatske. Na stadionu neće smjeti ostati ni slika NK Zagreba.

Nažalost, ne zna se gdje će Zagreb igrati nakon ovoga jer kako pišu SN, vrlo je moguće da ostanu i bez svog kampa u Veslačkoj ulici. Razlog su također dugovi prema gradu. Sadašnji prvoligaši Lokomotiva i Rudeš morali su plaćati 25, odnosno 30 tisuća kuna NK Zagrebu za svaku utakmicu odigranu na stadionu, a jedna od glasine oko ove situacije je da više nisu voljni to činiti.

Rješenje je ili u tome da grad upravlja stadionom ili će netko od dva navedena zagrebačka kluba dobiti stadion u zakup. Sve u svemu NK Zagreb deložiran je s mjesta na kojem je 96 godine i koje mu je dom, a svim nogometnim fanovima u Hrvatskoj su NK Zagreb i Kranjčevićeva sinonimi jedno za drugo. Nažalost, to više neće vrijediti.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

kranj

Ostale Vijesti