Tuga u Liverpoolu! Kloppov bek u Dortmundu! Cijena - 12.000.000 eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.06.16. | 22:26

Defanzivac Lorienta i reprezentacije Portugala seli na Westfalenstadion.

Loše vijesti za navijače Liverpoola. Borussia iz Dortmunda na korak je od potpisivanja ugovora s defanzivcem francuskog Lorienta, Raphaëlom Guerreirom.

Portugalac, kojeg su 'Redsi' i njihov menadžer Jurgen Klopp pokušavali uhvatiti još od zime i koji je na Anfieldu trebao zamijeniti Alberta Morena, sada je najbliži odlasku na Westfalenstadion. Španjolac je i dalje prva opcija za lijevu stranu obrane Liverpoola, ali će Nijemac na klupi slavnog kluba tražiti lijevog beka, kako bi pojačao konkurenciju.

To međutim, neće biti Guerreiro jer su se Borussia Dortmund, prema informacijama Radio Monte Carla dogovorili oko transfera Portugalca. Sjajni 22-godišnji bočni nogometaš se trenutno nalazi u Francuskoj gdje će nastupati za nacionalnu reprezentaciju na predstojećem Europskom prvenstvu.

Guerreiro bi tako trebao preseliti u Njemačku u transferu vrijednom 12.000.000 eura, a primarni zadatak će mu biti da pojača obranu Borussije, koja je nedavno ostala bez Matsa Hummelsa. Dortmund je napustio i İlkay Gündoğan, a na isti se korak spremaju i Pierre-Emerick Aubameyang i Henrikh Mkhitaryan.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jurgen KloppRaphael Guerreiro

Ostale Vijesti