REUTERS/Stephane Mahe
REUTERS/Stephane Mahe

Tudorov sjajan niz s Marseilleom se nastavlja, novo pojačanje zabilo spektakularan gol

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.02.23. | 21:10

Opasno prijete PSG-u

Odličan posao s Marseilleom radi Igor Tudor. Posljednji poraz njegova momčad upisala je 22. listopada, kad ih je pobijedio Lens. No nakon toga krenuo je sjajan niz od sedam pobjeda i dva remija njegovog Marseillea, a on postao od neželjenog slavljen trener.

Slavili su ga i večeras nakon pobjede u gostima kod Nantesa od 2:0. Marseille je došao u vodstvo autogolom Joao Victora u 57. minuti. Victor je pokušao blokirati Claussa koji je bio u idealnoj situaciji za zabiti, no u pokušaju izbivanja lopte preusmjerio je iza leđa svog vratara.

Poseban zgoditak bio je za potvrdu konačnog rezultata. Naime, Azzedine Ounahi nanizao nekoliko igrača driblingom i zabio za konačnih 2:0. Nakon ove pobjede Marseille se primaknuo PSG-u na samo dva boda zaostatka.

A osim Tudora odličan posao nastavlja raditi i Will Still. Pisali smo o ovom mladom treneru nakon remija s PSG-om i njegovim treneskim pozivom nakon igranja FM-a. Njegov Reims i dalje je neporažen, a danas su slavili kod kuće protiv Reimsa s 4:2. Posebno je inspiriran bio Balogun koji je zabio hat-trick (44. – 11m, 61., 64.) i tako zauzeo vodeće mjesto na ljestvici strijelaca Ligue 1 s ukupno 14 golova, a jedan gol u pobjedi zabio je i Doumbia. Za goste su zabijali Le Fee i Kone i to za vodstvo, a Reims je na kraju preokrenuo 0:2 i slavio te je trenutno na 11. mjestu.

Ovo im je bila osma utakmica bez poraza. (rv)



Tagovi

Igor TudorLigue 1Olympique Marseille

Ostale Vijesti