Trojica Hrvata od prve minute u milanskom derbiju (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.10.18. | 08:47

Najveći derbi dana igra se u Milanu.

>ODIGRAJ MILAN - INTER

Dvoboj milanskih klubova uvijek privlači neviđeno medijsko zanimanje, neovisno o poziciji u kojoj se klubovi nalaze. A zadnjih godina ovo je postao derbi prosječnih momčadi koje nisu nigdje prisutne na europskoj mapi. Inter se ove sezone vratio u Ligu prvaka nakon dugih sedam godina, dok Milan tamo nije bio od sezone 2013/14. Čak niti takav status nije niti može ubiti draž ovog gradskog okršaja, tako da nema druge nego da očekujemo pravu poslasticu.

Germania u ponudi ima čak 20 raznih specijala na utakmicu Intera i Milana, između ostalog pogodak Perišića po tečaju 3,20, pogodak Perišića i pobjedu Intera po tečaju 6,50, ali i hendikep pobjedu Intera uz gol Perišića po sjajnom tečaju od čak 12,00. Kladiti se možete na ovaj link:

>SPECIJALNA PONUDA INTER – MILAN

Inter u današnji susret ulazi u odličnom raspoloženju. S 16 bodova treća su momčad prvenstva, dok su u Ligi prvaka startali perfektno. Dvije pobjede od 2-1, prva je bila dramatična na Meazzi protiv Tottenhama, dok su u drugom kolu s istim rezultatom bili bolji od PSV-a u Eindhovenu. Posebno ohrabruje što su u obje utakmice preokrenuli vodstvo protivnika, tako da sada već možemo govoriti kako je Luciano Spalletti posložio vrlo karakternu momčad koja će svima biti tvrd orah. Još jedna sjajna činjenica za trenera Spallettija je to da nema prevelikih problema s izostancima. Matias Vecino je u statusu rekonvalescenta i još nije poznato hoće li biti u konkurenciji za nastup. Osim njega, svi ostali su zdravi i potpuno spremni, tako da se očekuje da Nerazzurri istrče u standardnoj postavi s četvoricom u zadnjem redu i s jednim napadačem.

Za razliku od gradskih rivala, nogometašima Milana ne cvjetaju ruže. Doduše, u Europskoj ligi su startali s dvije pobjede. Pali su Dudelange i Olympiacos, ali jasno je da drugo po snazi europsko natjecanje nije dovoljan mamac za apetite Rossonera. Naravno, nešto se očekuje i u domaćem prvenstvu, a tu su ambicije isključivo povratak u Ligu prvaka. Milan nakon sedam odigranih utakmica (imaju zaostali dvoboj protiv Genoe) imaju 12 bodova i samo tri pobjede. U načelu nije tako strašno. Zaostaju samo tri boda za mjestom koje vodi u najelitnije europsko klupsko natjecanje, ali igra s početka sezone je bila jako zabrinjavajuća. Dojam su popravile dvije pobjede u nizu (Sassuolo i Chievo), a kada bi danas nadjačali i Inter, nitko više ne bi spominjao loš start sezone. Tanka je linija između pukovnika i pokojnika, a što će od toga biti Gennaro Gattuso, mogli bismo saznati oko 22:30 sati. Kao i kolega mu s druge strane, tako i strateg Milana na raspolaganju ima sve najjače snage, što je odličan preduvjet za pravi spektakl. Neka igra počne!

(Foto: Action Images)

 

 


Tagovi

Derby della Madonnina

Ostale Vijesti