Tri penala za Hajduk u povratničkom Tudorovom debiju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.02.20. | 17:05

Pobjeda 'bilih' na startu proljetnog dijela prvenstva.

Nogometaši Hajduka pobjedom su otvorili proljetni dio prvenstva i tako sa tri boda poželjeli povratničku dobrodošlicu treneru Igoru Tudoru u njegovom drugom mandatu na klupi matičnog kluba. Na gostovanju u Varaždinu pobijedili su istoimene domaćine rezultatom 3-0, a vrijedi izdvojiti da je sudac Tomislav Pejin svirao tri kaznena udarca za goste na ovoj utakmici, potpuno zasluženo.

Prvi je stigao u 16. minuti, ali Mijo Caktaš nije bio koncentriran te ga nije realizirao. Ipak, do poluvremena , Splićani su stigli do gola, nakon male kombinacije prilikom kornera, Bassel Jradi je u 42. minuti zabio lijep gol s vrha šesnaesterca.

Rezultat se nije mijenjao do posljednjih dvadesetak minuta susreta kada se Caktaš iskupljuje za prvi promašeni kazneni udarac. U 72. minuti je realizirao drugi za 2-0, a točku na i stavlja Samuel Eduok u trećoj minuti nadoknade, također iz penala.

Sva tri penala su dosuđena ispravno, nakon konzultacija s VAR-om.

Tudor je tako pobjedom startao u novi mandat sa Hajdukom, koji sada drži drugo mjesto ljestvice s četiri boda više od trećeplasiranog Osijeka koji je odigrao utakmicu bez golova s Goricom u posljednjoj utakmici 20. kola Prve HNL.

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Igor TudorSamuel Emem EduokMijo CaktašBassel JradiNK Varaždin

Ostale Vijesti