Trener Atalante: Da počnem o Livaji, trebala bi mi enciklopedija...

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.07.14. | 15:11

Marko Livaja ovoga ljeta zamijenio je Italiju Rusijom...

Livaja je iz Atalante prešao u redove Rubina iz Kazana, a nedavno se osvrnuo na probleme koje je imao na Apeninskom poluotoku.

„Nisam pobjegao iz Atalante. Bilo je puno zavisti među mojim suigračima u Atalanti, a trener mi nije pomogao. Navijači su me vrijeđali, i to rasistički, prijetili mojoj obitelji... Odlučio sam reći dosta. Napisao sam im „talijanski gadovi“, ne misleći pritom na sve navijače, nego samo one koji su me vrijeđali“, ispričao je Marko Livaja svoju stranu priče.

Na odgovor iz Italije nije trebalo dugo čekati. Javio se Stefano Colantuono, trener Atalante.

„Nije bilo svađe s Livajom, samo jedan u nizu njegovih incidenata zbog čega je morao otići. Nikada se u životu nisam svađao s igračima“, rekao je Colantuono i dodao:

„Smiješno mi je što Livaja priča, da su njegovi prijatelji bili ljubomorni na njega. Želim mu svako dobro i uspješnu karijeru, a prije svega da pronađe skupinu koja će biti iskrena i strpljiva s njime kao što je to bilo u Atalanti. Nemam više što dodati. Da počnem pričati o Livaju, o tome kakav je na teren ili kao osoba, ne bi bila dovoljna enciklopedija.“

(Foto: Action Images)


Tagovi

AtalantaStefano ColantuonoRubinMarko Livaja

Ostale Vijesti