Trebao prijeći u Dinamo, a sada postao novi igrač Partizana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.09.19. | 09:55

Potpisao za Beograđane.

Nekadašnja mlada nada Liverpoola, Lazar Marković, pronašao je novi angažman.

Ofenzivac za kojega je svojevremeno Benfica platila deset milijuna eura, a potom Redsi otkupili za 25 milijuna iste valute, nije uopravdao uloženo.  U Liverpoolu je odigrao tek 34 utakmice bez nekog zapaženijeg učinka, a potom je provodio vrijeme po posudbama redom u Feneru, Sportingu, Hullu i Anderlechtu, a prošle sezone je pola godine bez angažmana da bi potom u drugom dijelu sezone potpisao za Fulham i odigrao tek jedno poluvrijeme.

Ovog ljeta dovodilo ga se u vezu sa zagrebačkim Dinamom, ali 25-godišnji bivši reprezentativac Srbije vratio se u domovinu.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2054510717988552&width=500" width="500" height="491" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Kako prenosi srpski Mozzartsport, Marković se vratio u klub u kojemu je napravio prve seniorske korake. Riječ je o beogradskom Partizanu s kojim je Lazar potpisao trogodišnji ugovor, a uspio je biti i licencira za nastup u grunoj fazi Europske lige.

Bivši igrač lisabonskih velikana potpisao je za 'crno-bijele' po završetku prijelaznog roka, a to je dopušteno jer je bio slobodan igrač.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lazar Marković

Ostale Vijesti