TRANSFERI (4.8.): Barcelona prodaje napadača u Premiership za 20 milijuna eura, Balotelli blizu Rumunjske

Vrijeme Čitanja: 6min | uto. 04.08.20. | 22:00

Pratite i danas s nama događanja na transfer tržnici.

22:00  - To je bilo sve za danas. Nadamo se da ste zadovoljni s količinom vijesti. Od sutra smo ponovno s vama od ranog jutra s najnovijim informacijama iz svijeta transfera.

21:52 – Zenit nakon Dejana Lovrena želi pojačati i napad. Na meti je Javier Pastore kojeg želi i LA Galaxy. Procjena talijanskih medija je da će Argentinac koštati oko 12 milijuna eura što je u pola koliko je Roma prije dvije godine platila PSG-u.

21:44 – Prvi topnik Prve HNL na meti je novog bundesligaša.

21:33 – Najbolji igrač Intera iz Zaprešića pojačao je mađarskog prvoligaša.

21:14  - Davide Zappacosta je odradio posudbu u Romu, ali ne ostaje u Rimu već se vraća na Stamford Bridge, bar za sad…

20:51 – Jody Lukoki dosadašnje krilo Ludogoretsa postao je slobodan igrač i potpisao za turski Malatyspor.

20:32 - Jose Mourinho je sve bliži dovođenju veznjaka iz Southamptona Pierre-Emile Hojbjerga kojeg će platiti samo 15 milijuna funti.

20:16 – Gazda Fiorentine je spreman pustiti Federica Chiesu ukoliko stigne prava ponuda, a kao njegovu zamjenu vide Marija Mandžukuća kojem bi ponudili 5 milijuna eura po sezoni.

19:59 – Chelsea je dogovorio Xaviera Mbuyambu, braniča kojem je istekao ugovor s Barcelonom B, a mnogi ga vide kao novog Virgila van Dijka.

19:41 – Desni bek Lyona Leo Dubois na meti je PSG-a. Francuski mediji javljaju kako će Leonardo ponuditi 30 milijuna eura, što bi trebalo biti dovoljno…

19:28 – Manuel Pellegrini zove Mariana Diaza u Betis, javlja Mundo Deportivo. Real ne želi prodati igrača, ali bi ga rado proslijedio na posudbu.

19:13 – Manchester City će zaraditi 15 milijuna eura ukoliko Dortmund proda Sanchoa Unitedu po trenutno poznatim uvjetima.

18:56 – Gerard Deulofeu ne želi igrati Championship, a od svoji agenata je zatražio da otvore pregovore oko povratka u Milan.

18:38 - Real Madrid želi Nuna Mendesa, 18-godišnjeg lijevog beka Sporting Lisabona. Cijena je 45 milijuna eura, piše Record.

18:23 - Willian je sve bliže Arsenalu. Brazilac stiže iz Chelseaja po isteku ugovora, piše Times. Sve bi trebalo biti službeno ovaj tjedan kad Chelsea odigra svoju utakmicu u Ligi prvaka protiv Bayerna.

18:07 – Manchester United je produžio suradnju s Brandonom Williamsom, mladim ofenzivcem na kojeg očito na Old Traffordu opako računaju.

17:49 – Angel Gomez nije više igrač Manchester Uniteda. Mladom reprezentativcu engleske je istekao ugovor, a kako nije dogovorio novu suradnju, a prema pisanju Otočkih medija potpisao je za francuski Lille. No, odmah je poslan na posudbu u Boavistu.

17:28 – Benjamin Stambouli potpisao je trogodišnji ugovor sa Schalkeom. Francuz alžirskih korijena bio je slobodan igrač od zadnjeg dana lipnja, no dogovorio je novu suradnju s Rudarima.

17:14 – Prema pisanju portugalskog Globa, Benfica je krenula po Gremijevog Evertona. Za sutra je zakazan sastane gdje bi se trebalo znati više informacija. No, za mlado krilo je zainteresiran i njegov imenjak iz Engleske te se čeka njihova reakcija.

16:59 – Aissa Mandi je prema navodima Marce na meti Liverpoola. Alžirac bi trebao stići na Anfield kao zamjena za Dejana Lovrena, a cijena bi se trebala kretati oko 10 milijuna eura.

16:43 – Rimski mediji tvrde kako je Sergio Rico blizu Lazija. Rico je još uvijek na posudbi iz Seville u PSG-u, no nije u planovima u nijednom klubu.

16:24 – Sve je bliži rastanak Morgana Sansona sa O. Marseilleom. Veznjak bi po svemu sudeći trebao nastaviti karijeru u  Premier ligi, a kao nove destinacije spominju se West Ham i Tottenham.

16:01 - Osječani slažu igračku križaljku.

15:43 - Chelsea je u poodmakloj fazi pregovora s Realom ko Sergija Reguilona.

 

 

15:29 - Manchester City bi uskoro mogao krenuti po kapitalca u napadu, a spremni su izdvojiti i preko sto milijuna eura. OPŠIRNIJE.

15:08 - Tri talijanska kluba u igri za njegovim uslugama, ali jedan se posebno ističe.

14:59 - Čini se kako bi Ajax i Brighton mogli ponovno zajedno poslovati. Joel Veltman je Nizozemsku zamijenio Engleskom, a kako stvari stoje sada bi u Amsterdamu mogao završiti Alireza Jahanbaksh. Ovo će biti dva potpuno odvojena posla, a Brighton želi novac i igrača zauzvrat.

 

 

14:41 - Dejan Lovren jučer je poprilično lijepo ugošćen u Sankt Petersburgu...

 

 

14:28 - Rangersi su jako blizu dogovora s Kemarom Roofeom, bivšim stoperom Leedsa i Anderlechta.

14:10 - Divock Origi blizu je odlasku u Aston Villu.

13:54 - GOTOVO: Fabrizio Romano je potvrdio kako je Ferran Torres potpisao petogodišnji ugovor s Manchester Cityem.

 

 

13:52 - Sparta iz Praga dovela je Ladislava Krejčija. Možda nam to ne bi bilo toliko zanimljivo da u klubu već ne igraju jedan igrač identičnog imena i prezimena, samo sedam godina mlađi. Ovaj je napunio 28 godina.

13:38 - Njemački Bild piše kako je Jadon Sancho dogovorio petogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, a godišnja plaća će iznositi gotovo 18 milijuna eura godišnje.

13:25 - SLUŽBENO: Union Berlin predstavio je svoje novo pojačanje, riječ je o 28-godišnjem Robinu Knocheu, centralnom stoperu iz Wolfsburga.

13:08 - SLUŽBENO: Iker Casillas obznanio kraj karijere.

 

12:49 - Bizarna priča: Velški u21 reprezentativac umjesto Manchester City odabrao - engleskog petoligaša. OPŠIRNIJE.

12:32 - Zanimljiv potez - ruska Krilya Sovjetov angažirala talijanskog trenera Igora Osinjkina iz Chertanova, pa potom dovela čaj osam njihovih U23 nogometaša.

12:19 - SLUŽBENO: Evo i prve trampe u Bundesligi – Steven Zuber je iz Hoffenheima prešao u Eintracht, dok je u suprotnom smjeru otišao Mijat Gaćinović.

 

 

12:00 - U maloj pauzi od transfera, provjerite TEČAJEVE u Germania Sport kladionici, a kao pomoć Vam nudimo naše tipove dana, svakodnevnu rubriku s nekoliko preporuka za ovaj dan.

11:55 - Ostajemo još kod Katalonaca. Leicester želi angažirati Francisca Trincaa, prvo na posudbu potom i otkup ugovora za 50 milijuna eura. Nema dogovora za sad, ali pregovori su u tijeku prenosi transfer guru Fabrizio Romano.

 

 

11:34 - Barcelona je ponudila Samuela Umtitija Romi. Blaugrana se očajnički želi riješiti preskupog stopera...

11:18 - SLUŽBENO: Chris Smalling se oprostio od Rome.

11:07 - Španjolska Marca piše kako su fantastične predstave Luke Modrića u samom finišu sezone zaslužna za to da Real Madrid može komotno odgoditi povratak Martina Odegaarda za ljeto 2021. godinu.

10:53 - Evo i prvog pojačanja za Niku Kovača.

10:42 - Dobra vijest za Lokomotivu.

10:34 - Istekla posudba, vraća se u modro jato.

10:30 - Ukoliko ste propustili nekoliko vijesti iz svijeta transfera Prve HNL, sada slijedi kratki blok. Krećemo s potencijalnom zamjenom za Josipa Juranovića u Hajduku.

10:27 - Kako prenosi katalonski Mundo Deportivo, Barcelona je u poodmakloj fazi pregovora s West Hamom oko prodaje njihovog napadača Martina Braithwaiteea. Danski golgeter se nije proslavio an Camp Nou, u devet utakmica zabio je jedan gol, ali Blaugrana bi trebala na njemu zaraditi dva milijuna eura profita. Naime, kupili su ga za 18 milijuna, a Čekićari bi ga trebali dovesti za 20 milijuna eura.

10:22 – Niko Kovač je dogovorio dolazak prvog pojačanja u Monacu. USKORO OPŠIRNIJE

10:15 – Vrijedi napomenuti kako je Lille jučer osigurao usluge bivšeg mladog talenta Galatasaraya, Mustafe Kapija. 17-godišnjak je potpisao ugovor na pet godina, a danas slijedi i službena objava.

10:01 – Mario Balotelli je u poodmakloj fazi pregovora s novim rumunjskim prvakom Clujom.

09:47 – Bivši U21 reprezentativac Rumunjske, Ionut Andrei Radu trebao bi postati novi rezervni vratar Intera umjesto vremešnog Danielea Padellija.

09:33 – Predstavnici Milota Rashice, napadača Werdera, viđeni su u Milanu, ali su odbili potvrdili ili negirati potencijalne pregovore s Rossonerima.

09:25 – Arsenal je ponudio trogodišnji ugovor Willianu i najbolje financijske uvjete u sklopu tog vremenskog razdoblja. Odluka Brazilca trebala bi uskoro pasti.

09:15 – Benfica radi punom parom na dovođenju pojačanja – u igri su dva igrača iz Bundeslige, aktualni seniorski reprezentativac Njemačke, Robin Koch, i još jedan napadač. O tome čitaje više uskoro...

09:00 – Dobro jutro čitateljima Germanijak i dobrodošli u novi dnevni blog posvećen praćenju zbivanja na transfer tržnici. Na poveznici OVDJE prisjetiti se svih glasina, špekulacija, novosti i službeno predstavljenih pojačanja, vežite se i odmah počinjemo s današnjim danom.

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

prijelazni roktransferitransferi uživo

Ostale Vijesti