Transfer života: Keylor Navas u Real Madridu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.08.14. | 10:06

Dugo se špekuliralo, a sada je konačno i službeno...

Keylor Navas je novi član Real Madrida! Sjajni kostarikanski vratar s prvakom Europe potpisao je ugovor na šest godina, a njegovom dosadašnjem klubu Levanteu pripast će 10 milijuna eura odštete.

Odmah po završetku Svjetskog prvenstva na kojem je Navas oduševio nogometnu javnost počela se spominjati mogućnost da 27-godišnji vratar završi u nekom velikom europskom klubu. Najprije je za njega zagrizao Bayern, no onda je u priču uletio i Real Madrid... Nakon što su uspjeli uvjeriti Diega Lopeza da prihvati ponudu Monaca (nije još službeno), čelnici Kraljevskog kluba imali su otvoren put za angažiranje Navasa što su, eto, i ostvarili. Sada preostaje vidjeti što točno smjeraju s njime... Planiraju li ga odmah gurnuti među vratnice, što bi značilo da Iker Casillas i dalje ostaje na klupi?

Inače, Keylor Navas je u Španjolsku stigao 2010. godine. Prvo je potpisao za Albacete, no 2012. odlazi u Levante. Prošle sezone oduševljavao je svojim obranama, pa je u nekim izborima proglašen i najboljim vratarom Primere. Upisao je Navas 160 obrana u sezoni, imao 80.1% zaustavljenih udaraca protivnika po čemu je bio broj jedan u ligi, a na koncu je u 37 utakmica na vratima malenog kluba primio tek 39 golova. Svjetsko prvenstvo? Vidjeli ste sve i sami...

(Foto: Action Images)


Tagovi

Real MadridKeylor NavasLevante

Ostale Vijesti