REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Transfer guru tvrdi: Aguero je odigrao svoju posljednju profesionalnu utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.11.21. | 18:35

U najamanju ruku, očekivani epilog, Kun ima problema sa srcem.

Sve je počelo kada se Kun na terenu protiv Alavesa primio za srce krajem prvog poluvremena. Friških sjećanja na slike s Euorpskog prvenstva i slučaja Eriksen zabrinula su navijače i Barcin stručni stožer, no vrlo brzo je stigla vijest kako je Aguero dobro i kako je napustio igru zbog mjera predostrožnosti. Onda su uslijedile daljnje pretrage koje su ga udaljile s terena na tri ili više mjeseca, no nitko nije spominjao kako bi ovo mogao biti konačni kraj strašnog argentinskog golgetera.

Naime, kako prenosi Catalunya Radio, Kun ima srčanu aritmiju i više se ne smije profesionalno baviti sportom jer bi iduće primanje za prsa moglo biti kobno. Tužan je to kraj velike karijere, no Aguero se u miru može povući u mirovinu nakon fantastične karijere koju je ostvario kao igrač Manchester Cityja.

Za "građane" je odigrao 390 utakmica i zabio 260 golova, a za Barcelonu je zabio jednom u samo pet nastupa.Uostalom, u Barcu je doveden kako bi pravio društvo Messiju, no Leo je ljetos napustio Barcelonu, pa je Kun ostao bez svog dobrog prijatelja u svlačionici. Epizoda u Blaugrani jednostavno nije išla kako je bilo planirano, sada je vrijeme za odmor koji neće uključivati stress pronalaska novog angažmana.



Tagovi

Sergio AgueroBarcelonaManchester City

Ostale Vijesti