Privatna arhiva
Privatna arhiva

Transfer-guru 'otkrio' novog hrvatskog talenta: Raula već traže talijanski velikani!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.04.24. | 10:00

Mladi igrač Istre 1961, 16-godišnji stoper, nedavno je priključen prvoj momčadi Puljana

Gianluca di Marzio, talijanski 'transfer-guru', raspisao se o novom talentu iz Hrvatske. Raul Kumar (16), stoper je pulske Istre 1961, visok 190 cm i, prema Di Marzijevim informacijama već je na meti nekoliko velikih talijanskih klubova.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Središnji je branič, a glavne su mu karakteritike čitanje igre i tehnika, što je privuklo pažnju nekoliko gulednih talijanskih klubova, ali i ne samo njih", piše Di Marzio, a da je interes za Kumara sva veći potvrđuje i njegov menadžer Nikola Gaćeša, koji je rekao da su najozbiljnije zaniteresirana dva talijanska i još tri europska kluba. Kumar je kapetan Istrine U17 momčadi, igra za hrvatsku U16 reprezentaciju, a Di Marzio ističe da je 'elegantan u posjedu i dominantan u zraku te je prototip modernog stopera'.

Inače, kako dodaje Talijan, Raul Kumar zadivio je i trenera Istre Paola Tramezzanija, koji ga je priključio treninzima prve momčadi. Novi je talent na horizontu, Kumar bi mogao biti još jedna velika nogometna priča iz 'hrvatske tvornice talenata'. (T.N.)



Tagovi

Istra 1961Gianluca di MarzioRaul Kumar

Ostale Vijesti