Tottenham želi jednog od najvažnijih igrača Atalante, želja je uzajamna

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.07.20. | 09:39

Bilo je pitanje vremena kad će se europski bogataši polakomiti za Gasperinijevim apostolima zelenog travnjaka.

Desni bočni Atalante Timothy Castagne jedan je od integralnih kotačića možda najatraktivnije europske momčadi ove sezone. U 2020. rekli bismo – sigurno.

Mnogi mediji pričaju o intenzivnom interesu Tottenhama za Belgijanca, a i on sâm je uzvratio u pozitivnom tonu odgovorivši da bi pozdravio taj transfer te da je više nego zainteresiran.

Otkako je 2017. došao iz Genka, Castagne je oduševio svojim nastupima, a visina transfera bi bila oko 25 milijuna eura, s tim da bi iznos bio i veći da nisu na snazi pandemijski uvjeti nogometnog tržišta. Informacije odaju i interes PSG-a, što se 24-godišnjaku također sviđa.

Za belgijski La Derniere Heure je rekao:

„Mislim da je došlo vrijeme za korak naprijed, iako neću biti razočaran ako ostanem u Bergamu. Godi mi interes velikih klubova, ponosan sam na svoj rad i to je dokaz da se naporan rad isplati. Treba biti iskren i reći da je teško reći 'ne' kad ti ovakvi klubovi pokucaju na vrata.“

Castagne bi bio idealan za Tottenhama s obzirom na kvalitetu koju može osigurati na toj poziciji jer je sudbina Sergea Auriera u klubu upitna.  

Arsenal je također u grupi zainteresiranih, no tu je mogućnost suigrač Marija Pašalića odbacio u startu, jasno davši prednost njihovim najljućim rivalima.

Pomalo čudno, s obzirom da je bio simpatizer Topnika odrastajući:

„Kao klinac sam volio Arsenal, pogotovo u vrijeme Thierrjya Henryja. Sad ne baš više.“, zaključio je.

 

 

(foto: Andrew Yates/Reuters)


Tagovi

nogometni transferitransferiPSGGian Piero GasperiniThierry HenryArsenalTottenhamAtalantaTimothy Castagne

Ostale Vijesti