Tottenham snima napadača Kosova

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 13.09.19. | 09:18

Harry Kane iziskuje adekvatnu alternativu.

Reprezentacija Kosova nije uspjela nastaviti niz nepobjedivosti, pošto je izgubila 5:3 u Southamptonu od Engleske, te je niz stao na 15 utakmica.

No, ostavili su određeni dojam. Poveli su već nakon 35 sekundi igre, te pokazali borbenost i da se ne boje ni najvećih, a utakmice poput ovih također su i dobar izlog.

Tako britanski Daily Mail donosi glasine da su skauti Tottenhama bili zaintrigirani onim što su na utakmici vidjeli od strane Vedata Muriqija, robusnog 194 cm visokog centarfora, koji je tek ovog prijelaznog roka prešao u Fenerbahče.

Napadač je bio i strijelcem na St. Mary's stadionu, a turski mediji daju do znanja kako glavni skaut Spursa Steve Hitchen namjerava ostaviti budno oko na rođenom Prizrencu.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Tottenham &#39;left impressed&#39; by Kosovo forward Vedat Muriqi after head scout attends England match at St Mary&#39;s <a href="https://t.co/ZLx9lLq7qa">https://t.co/ZLx9lLq7qa</a></p>&mdash; MailOnline Sport (@MailSport) <a href="https://twitter.com/MailSport/status/1172132802718052352?ref_src=twsrc%5Etfw">September 12, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Vedat MuriqiTottenhamtransferiFenerbahçe

Ostale Vijesti