VALENTYN OGIRENKO/Action Images
VALENTYN OGIRENKO/Action Images

Tomislav Kiš zabio u pobjedi Žalgirisa, Cluj slavio protiv aktualnog prvaka BiH (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 21:26

Ferencvaroš dugo lomio otpor Kosovara.

Odigrane je sedam utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka, a zanimljivo u prvih pet utakmica domaćini su odnijeli puni plijen, no Fola Escha i Lincoln, a pogotovo Mura pokvarili su im savršen učinak.

Žalgiris je na domaćem terenu pobijedio Linfield rezultatom 3:1, čime su Litavci stvorili solidnu prednost pred uzvrat.

Momčad iz Vilniusa već je nakon prvog poluvremena imala prednost od 2:0. Prvo je u 38. minuti zabio Videmont, da bi se u samom finišu u strijelce upisao i Tomislav Kiš, koji je u 45. minuti iz kaznenog udarca zabio za 2:0.

Pogledajte gol Videmont OVDJE.

Pogledajte gol Kiša OVDJE.

Na samom početku drugog dijela gosti su preko Mazinge smanjili rezultat, no u 68. minuti domaćini autogolom Johnsa stižu do konačnih 3:1. Zanimljivo, treći gol Litavaca je prvo bio upisan bivšem napadaču Dinama Sylvestru.

Pogledajte gol Mazinge OVDJE.

Pogledajte autogol OVDJE.

Ferencvaroš je na svojoj Groupama Areni dugo lomio otpor Prištine te u konačnici slavio rezultatom 3:0. Mađari su do uvjerljive pobjede stigli u sedam minuta, koliko im je bilo dovoljno da Kosovarima uvale tri gola. Prvo je mrežu Nike načeo Nguen u 71. minuti, samo tri minute kasnije zabio je Mmaee, da bi konačan rezultat postavio Blažić u 78. minuti.

CFR Cluj slavio je u prvoj utakmici protiv Borca iz Banje Luke rezultatom 3:1. Strijelci za domaćine bili su Omrani u 11., Deac u 28. i Sigurjonsson u 60. minuti, dok je utješni gol za aktualnog prvaka BiH zabio Moraitis u prvoj minuti sučeve nadoknade prvog dijela.



Tagovi

Liga prvakaTomislav KišJakub Sylvestr

Ostale Vijesti