Tomasov nastavlja trpati, zabio i bivši igrač Dinama (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.08.19. | 09:37

Bivši HNL igrači se upisali u strijelce na jučerašnjim utakmicama.

Na jučerašnjim utakmicama kvalifikacija za Europsku ligu hrvatski igrači su odigrali važne role za svoje klubove.

Marin Tomasov je sa svojom Astanom ispao u prvom krugu kvalifikacija za Ligu prvaka od Cluja te su europski put nastavili kroz kvalifikacije za Europsku ligu, u kojima je Zadranin zablistao.

Bivši igrač Hajduka i Rijeke je najzaslužniji što su se Kazahstanci prošetali u dva kola kvalifikacija, doduše igrali su protiv nogometnih liliputanaca. No, Tomasov je zabio šest golova u četiri utakmice te je trenutno drugi strijelac kvalifikacija iza Morelosa iz Rangersa, koji na kontu ima gol više.

Marin je na jučerašnjoj utakmici protiv Vallette zabio dva gola, koja možete vidjeti na videu od  2:20 minute i 3:18 minute.

Andro Švrljuga i Josip Tadić bili su važni čimbenici u prolasku Suduve protiv Maccabija iz Tel Aviva. Tadić se nedavno vratio u redove Suduve, a jučer je bio najzaslužniji za prvi pogodak latvijskog prvaka. Bivši igrač Dinama je u 12. minuti  opalio po golu, lopta je uz pomoć bloka obrambenog igrača prevarila vratara, ali je gol pripisan Mihretu Topčagiću, koji je na gol crti potvrdio već siguran pogodak.

 

 

Bivši igrač Rijeke je u smiraju prvog poluvremena pogodio za 2:0 i pokazat će se ne dostižnu prednost za Izraelce.

 

 

Gabriel Boban je također bio strijelac za svoj Sheriff, kojem ipak taj gol nije bio dovoljan te su ispali od AIK-a.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/qK63" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Napomenimo i da je HŠK Zrinjski ispao od Malmoa. Mostarci su pobjedili u jučerašnjoj utakmici 1:0, ali su Šveđani iz prve utakmice donijeli ipak nedostižnih 3:0.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Marin TomasovAndro ŠvrljugaGabrijel BobanJosip Tadić

Ostale Vijesti