Davor Javorovic/Pixsell
Davor Javorovic/Pixsell

Tomas uoči Šibenika: „Oni će se bacati na glavu, mi moramo odgovoriti na isti način“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.05.23. | 12:50

Trener Osijeka najavio je ogled na Šubićevcu.

Šibeniku gori pod nogama, tri boda na Šubićevcu protiv Osijeka su im neophodna ako žele zadržati nadu za ostankom u HNL-u, ali potpuno je jasno kako im Bijelo-plavi neće ništa pokloniti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Konferencije za medije nije bilo, ali je za klupske stranice utakmicu 35. kola između 10. i četvrte momčadi prvenstva najavio trener Osijeka Stjepan Tomas.

„Očekuje nas teška utakmica u kojoj su nama bodovi potrebni za Europu a Šibeniku za ostanak. Nakon poraza u Splitu napravili smo dobru analizu i pripremili se za gostovanje na Šubićevcu. Moramo osvojiti važne bodove, Šibenik će sigurno igrati na pobjedu, prema naprijed imaju brze igrače pa im ne smijemo ostaviti prostora“, rekao je Tomas za klupske stranice pa dodao:

„Šibenik i Rijeka su za nas dva finala, u nekoliko bodova smo svi koji se borimo za Europu i moramo izvući maksimum do kraja sezone kako bismo ostvarili cilj. Šibenik će sigurno ići na sve ili ništa, bacat će se na glavu, a mi moramo odgovoriti na isti način, biti čvrsti, agresivni i željeti pobjedu. Bitan detalj je da budemo momčad koja želi više pobjedu, koja će biti žešća, agresivnija i koja će na kraju ostvariti svoj cilj.“

Bijelo-plavi nemaju problema s kartonima, ali zato imaju s ozljedama…

„Koga nema bez njega se mora i može. Imamo neke probleme s ozlijeđenim igračima, možda nekoga i osposobimo barem za klupu, ali imamo dovoljno spremnih, koncentriranih i fokusiranih. Ako budemo pravi i uđemo u utakmicu kako treba mislim da s pravom možemo očekivati dobar rezultat“, zaključio je Stjepan Tomas.



Tagovi

Stjepan TomasOsijekHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti