TO JE PREMIERSHIP! Bournemouth došao do nevjerojatnog preokreta protiv Liverpoola u trileru od sedam činova! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.12.16. | 16:29

Ovo se viđa samo u Premiershipu!

Pisali smo već o Eddieju Howeu, talentiranom treneru Bournemoutha, a danas je iskonstruirao veliki podvig, dvaput se vrativši protiv Liverpoola koji je u velikoj formi, da bi na kraju uzeo sva tri boda!

A izgledalo je idilično za Kloppovu momčad; prvo je Mane sjajno pobjegao svom čuvaru i doveo Liverpool u vodstvo, koje je samo dvije minute poslije sjajnim pogotkom povećao Origi. U 56. minuti Wilson vraća nadu Bournemouthu iz jedanaesterca, koji je skrivio James Milner. Osam minuta kasnije Can izražava svoju kandidaturu za čovjeka utakmice, još jednim lijepim pogotkom, a nakon toga se činilo da će Liverpool potpuno deklasirati Bournemouth.

A onda – spektakl! Prvo Fraser, defitivno na kraju prvo ime ovog ludog susreta zabija za 3-2. a dvije minute kasnije Cook ponovno iskorištava nepažnju danas potpuno dekoncentrirane Liverpoolove obrane i zabija gol za veliko izjednačenje – 3:3! Liverpool je krenuo po četvrti gol i on je pao, ali – na strani domaćina!

U 94. minuti, tj. u zadnjim sekundama Ake zakucava i četvrti za nevjerojatan preokret, kakav obično možemo vidjeti samo u Premiershipu. Velika tri boda i još veći preokret za momčad Eddieja Howea, i veliki udarac Kloppovim šampionskim ambicijama!

 

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Jurgen KloppEddie Howe

Ostale Vijesti