Tko će se pridružiti Kazahstanu i Rusiji u polufinalu?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.02.18. | 10:52

Igraju se dvije zanimljive utakmice.

Nakon što smo jučer dobili prva dva polufinalista Eura u futsalu, danas ćemo dobiti preostala dva. U prvo jučerašnjoj utakmici Kazahstan je s 3:1 svladao Srbiju i u polufinalu će igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolska – Ukrajina.

U drugom polufinalu Rusija je pogocima Brazilaca Edera Lime i Robinha izbacila domaćina Sloveniju s 2:0 i u polufinalu će protiv pobjednika dvoboja Portugal – Azerbejdžan.

Danas će prvi na teren Portugal i Azerbejdžan. Portugal je grunu fazu završio s devet bodova, kao najefikasnija momčad natjecanja s devet pogodaka, dok je Azerbejdažn prošao dalje pobjedom nad Francuskom i s minimalnim porazom od branitelja naslova Španjolske.

Portugal u svojim redovima ima najboljeg igrača svijeta, magičnog Richardinha, no za Portugal je na ovom prvenstvu pogotke postizalo čak šest igrača, što dovoljno govori o širini njihovog kadra. S druge strane, Kazahstan je potvrdio kako je u širem krugu kandidata za naslov.

Očekuje nas čvrsta i zanimljiva utakmica u kojoj prednost ipak dajemo Portugalcima.

Posljednji četvrtfinalni par počinje u 21 sat. Španjolska je veliki favorit protiv Ukrajine koja je tepko svladala Rumunjsku (3:2) i izgubila od Portugala 3:5. Iako je Ukrajina poznata kao reprezentacija koja igra čvrsti i disciplinirani futsal na njihovim su se utakmicama za do sada padalo neočekivano puno golova (13 u dva susreta).

Ipak, ovdje se radi o četvrtfinalu, a Azrebejdžan i francuska su pokazali kako se može uspješno igrati protiv Španjolske – sigurno u defenzivi i na polukontre i kontre u napadu. Ovdje očekujemo pobjedu Španjolske, ali i manje od šest golova na utakmici.

Ukrajina će sigurno odigrati bolje u defenzivi nego u prve dvije utakmice kada su primili sedam pogodaka.

(Foto: Screenshot)


Tagovi

Futsaleuropsko prvenstvo u futsalu

Ostale Vijesti