REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Tite: "Livaković je bio najbolji igrač na terenu, boli me, nitko od nas nije više želio pobjedu"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.12.22. | 22:12

Izbornik je iskoristio priliku da analizira nastup Brazila u dvoboju te je govorio o većoj preciznosti u stvorenim prilikama

Brazil se ovog petka oprostio od Svjetskog prvenstva u nogometu. U četvrtfinalu je brazilska reprezentacija eliminirana na jedanaesterce od Hrvatske. Canarinho je porazom odgodio san o šestom naslovu. Na konferenciji za novinare nakon utakmice izbornik Tite požalio je na poraz u nokaut fazi.

"Dijelimo radost, dijelimo tugu. Nitko više od nas nije želio podijeliti tu radost. Žao nam je, s našim obiteljima, sa samima sobom, a izrasta jedna lijepa generacija. Jača u nedaćama, u rastu. Mi svi smo odgovorni, licemjerno je reći da je samo jedan, nemojte tražiti heroja ili negativca. Izgubio sam brazilski naslov u istim okolnostima kao što je bio sada. Imam puno poštovanja", priznao je Tite.

Izbornik je iskoristio priliku da analizira nastup Brazila u dvoboju te je govorio o većoj preciznosti u stvorenim prilikama.

"Cijela momčad gubi. U prošloj utakmici imali smo efektno prvo poluvrijeme, četiri gola. Došli smo do ove utakmice, napravili smo jako puno, njihov vratar bio je najbolji na terenu. Možda preciznost nije bila dovoljna, možda je moglo više", analizirao je izbornik koji je izbjegao ocjenu svojih šest godina vođenja brazilske reprezentacije.

"Vrijeme može bolje odgovoriti. Bol, koliko god ljudski, koherentan, svjestan bio, emocija je. Nisam u poziciji procijeniti sav obavljeni posao. S vremenom ćete vi napraviti ovu procjenu. Nemam snage sada nakon eliminacije", zaključio je.




Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaKatar 2022Brazilska nogometna reprezentacijaTite

Ostale Vijesti