Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Tipična izjava jednog Dicka: “Nevjerojatno je da ovakvim momčadima uopće dopuštaju igrati u Europi”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.09.23. | 08:05

Znate onu: “Tko se ruga…”

Dan 21. rujna 2023. godine ostat će zauvijek zapisan u povijesnim knjigama Zrinjskog kao dan kad su Plemići ostvarili jednu od svojih najvećih pobjeda u klupskoj povijesti. AZ Alkmaaru očito ne ogovaraju klubovi iz ove regije, jer nakon što ih je Rijeka prije tri godine svladala rezultatom 2-1 u grupnoj fazi Europske lige, jučer je nešto slično, samo u Konferecnijskoj ligi, napravio Zrinjski!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Plemići su gubili 0-3 pa onda okrenuli i slavili s 4-3. Prvo ime utakmice bio je nekadašnji veznjak Hajduka Zvonimir Kožulj koji je u 45 minuta (ušao je u igru u drugom dijelu umjesto Andrije Balića) upisao dva pogotka i asistenciju.

Rendulić je nakon utakmice od Uprave kluba zatražio trostruke premije, ali ta izjava, iako je prilično efektna, nije najzvučnija kad je u pitanju ova nevjerojatna utakmica.

Naime, legendarni nizozemski trener Dick Advocaat, je za vrijeme poluvremena na nizozemskoj televiziji rekao nešto zbog čega, nakon što je utakmica odigrana do kraja, postao predmet izrugivanja na svim društvenim mrežama

“Nevjerojatno je da ovakvim momčadima uopće dopuštaju da igraju u europskim kupovima...”, rekao je, između ostalog, 70-godišnji nizozemski trener, a jasno je da ta izjava nije ‘ostarila dobro’.

Budući da ima 70 godina, očekivali bismo malo više iskustva od njega, ali ova izjava je bila baš ‘dickovska’… (I.A.S.)




Tagovi

Dick AdvocaatZrinjskiAZ AlkmaarKonferencijska liga

Ostale Vijesti