THILO SCHMUELGEN/Action Images
THILO SCHMUELGEN/Action Images

Tin Jedvaj ostao bez trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 23.03.21. | 10:12

Uprava Apotekara nezadovoljna je posljednjim rezultatima.

Serija loših rezultata u Bundesligi, kao i ispadanje od Young Boysa u Europskoj ligi, koštale su Nizozemca Petera Bosza (57) trenerske klupe Bayera iz Leverkusena.

Apotekari su u posljednja dva kola u Bundesligi doživjeli dva teža poraza od načelno slabijih klubova, Herthe (0:3) te Arminie iz Bielefelda (1:2), a to je očito bio problem preko kojeg uprava Apotekara nije mogla proći.

Tin Jedvaj tako je ostao bez trenera, a do kraja sezone će ga mijenjati Hannes Wolf, kojem će pomoćnik biti bivši igrač Petar Hermann.

U dosadašnjoj karijeri, Bosz je trenirao klubove poput Ajaxa, Vitessea, Maccabia iz Tel Aviva te Borussiju Dortmund, između ostalih, dok je prethodne tri godine bio glavni strateg kluba iz Leverkusena.

Odlazak Kaija Havertza, glavnog kreativca i ponajboljeg igrača prošle sezone, u Chelsea, očito je zaustavio veće aspiracije kluba koji je u početku sezone izgledao jako dobro. Međutim, Apotekari su trenutno na 6. mjestu te će se do kraja sezone morati jako boriti za europske kupove.



Tagovi

Bayer LeverkusenPeter BoszTin Jedvaj

Ostale Vijesti