Tigar Falcao ugrizao i Bielsu, Monaco se prošetao Lilleom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.09.17. | 22:35

Kolumbijac je najbolji strijelac lige sa 11 postignutih golova.

Domaće je načeo Stevan Jovetić, igrač koji je doveden umjesto Mbappea, a bio mu je to prvi pogodak u dresu novog kluba. Sjajno je pogodio u kut domaćeg vratara koji je bio nemoćan. Samo šest minuta kasnije povisio je Ghezzal sjajno reagiravši u kaznenom prostoru.

 

 

Drugo poluvrijeme nije donijelo ništa novo, a već u 48. minuti Falcao je povisio vodstvo i riješio sve dileme oko pobjednika. Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 73. minute kada je Falcao zabio svoj drugi pogodak, ovaj puta iz kaznenog udarca i zabio posljednji čavao u lijes domaćih koji su katastrofalno startali u sezonu.

 

 

Ovo je najgori start Lillea u sezonu od 1997. godine, a nalaze se na 17. mjestu sa samo pet bodova. Ove su sezone pomlađivali momčad i u tom procesu izgubili su na kvaliteti. Monaco se sada učvrrstio na drugom mjestu iza PSG-a, na kontu imaju 18 bodova i šest pobjeda u sedam utakmica.

Momčad iz Kneževine pametno je danas prepustila posjed Lilleu koji je imao čak 64 posto vremena loptu u svojim nogama, ali šanse i efikasnost bile su uvjerljivo na strani Monaca koji se praktički danas nije ni oznojio, a upisao je lagana tri boda.

(Foto: Action Images)


Tagovi

Radamel Falcao

Ostale Vijesti