Theirry Henry se prvi put oglasio nakon smjene u Monacu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.01.19. | 22:22

Francuz je malo razočarao izjavama.

Monaco je i službeno objavio de a se Leonardo Jardim vraća na klupu prve momčadi, a paralelno s tom objavom po prvi put se nakon smjene oglasio i Thierry Henry. On se javnosti odlučio javiti objavom na Twitteru, a svi oni koji su očekivali neku intrigu oko cijele priče, jako su se razočarali.

„S velikom tugom sam se rastao od Monaca. Bez obzira na sva posrtanja i poteškoće koje smo imali u mojem kratkom putovanju, definitivno sam uživao u vremenu u ovom sjajnom klubu. Moja ambicija i filozofija od prvog dana kada sam došao bila je da je klub na prvom mjestu. Čvrsto vjerujem u ovu skupinu igrača, a momčad je s novim pojačanjima u boljoj poziciji da napadne dobar rezultat u drugom dijelu sezone i ispuni svoj potencijal.

Posebno bih se želio zahvaliti Vadimu Vasiljevu i Michaelu Emenalu koji su mi omogućili ovu priliku u mojem dječjem klubu te naravno navijačima i zaposlenicima kluba na toplom prijemu tijekom mog boravka na klupi. Iskreno se nadam da će moj nasljednik odvesti Monaco u bolje rezultate i želim mu uspjehe u budućnosti počevši s pobjedom u Dijonu te kasnije osvajanjem Kupa i povratkom u Europu!“.

 

 

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Thierry Henry

Ostale Vijesti