foto: Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL
foto: Eamonn Clarke/Press Association/PIXSELL

Talijanski mediji: Raiola ponovno u središtu transfer-trakavice

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 11:25

Iako mnoge živicra, ne može mu se poreći da se zna izboriti za svoju nemalu proviziju.

Prema pisanju CDS-a, nova transfer trakavica bi uskoro mogla postati centar nogometne pažnje u Italiji.

Naime, Gianluigi Donnarumma (21), mladi talentirani vratar istoimenog milanskog velikana nalazi se pred istekom ugovora s Rossonerima, a koji su mu ponudili produžetak suradnje po cijeni od sedam milijuna eura.

Ipak, njegov agent, ultra-utjecajni Mino Raiola ništa konkretno ne odgovara nego čeka ponude zainteresiranih rivala kao što su gradski suparnik Inter te Juventus, budući da je sedam milijuna eura relativno malo za osiguranu budućnost među vratnicama prve momčadi Serie A.

Donnarumma je još od 16. godine prvi vratar kluba te je sve zreliji da to mjesto čvrsto zauzme i u nacionalnoj selekciji, a njegove obrane koje su djelomice zaslužne za igre i trenutni rezultat Rossonera u Italiji i Europi nisu nikome promakle te će, ukoliko se ne dogodi potpis ugovora, nastati prava bitka za njegov autogram na ugovoru.

Olakotna okolnost mogla bi biti ta što u redovima Milana igra i drugi Raiolin štićenik, Zlatan Ibrahimović te bi potencijalno preko te linije moglo doći do zajedničkog jezika na relaciji Milan - Raiola.


Tagovi

Mino RaiolaMilanGianluigi Donnarumma

Ostale Vijesti