REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Talijani plasirali senzaciju: Ronaldovo 'da' Napoliju, naredna 24 sata bit će ključna

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.08.22. | 13:17

De Laurentiis bi mogao ispasti najveći dobitnik ljetnog prijelaznog roka, iako to tako nije ni izbliza izgledalo prije mjesec dana...

Ispočetka se vjerovalo kako je riječ o tipičnoj glasini s ljetnog mercata, ali kako vrijeme prolazi, izgleda kako bi najneočekivaniji transfer ovog ljeta uistinu mogao i ostvariti. Cristiano Ronaldo nezadovoljan je u 'svojem' Unitedu, Erik ten Hag u njemu vidi 'jockera s klupe', a legendarni Portugalac smatra kako je to svojevrsna uvreda. Zbog toga je spreman otići, baš kao što ga je United spreman pustiti, a u slučaju da se njegov transfer u Napoli zaista dogodi, Cristiano bi postao uvjerljivo najveća zvijezda nakon Diega Armanda Maradone koja će na sebe navući svijetlo plavi dres.

Posljednje vijesti Sportmediaseta su sljedeće – Ronaldo je rekao 'da' ponudi Napolija, a Mendes sada radi na tome da United pošalje ponudu za Osimhena. Iz Napulja govore kako ih ništa manje od 100 milijuna eura neće zadovoljiti, a United je to u mogućnosti platiti. Nedostaje im golgeter, to je očigledno, a dolaskom Osimhena te bi problemi trebali biti riješeni.

Osim toga, u Napulju rade na još dva velika transfera. Jednom ulaznom, drugom izlaznom. Ruiz bi tako trebao u PSG, dok bi u suprotnom smjeru trebao Keylor Navas. Napoli bi tako mogao dobiti dva iznimno iskusna igrača u svojoj svlačionici, a osim toga i njihov bankovni račun bi mogao doživjeti veliku nadopunu. Odšteta za Ruiza nije onakva kakvoj su se nadali, spominje se oko 25 milijuna eura, ali ako uzmemo u obzir da su De Laurentiis i ostatak društva već ovog ljeta uprihodili 55 milijuna eura (doduše, i potrošili 68 milijuna eura), onda je to itekako pristojno.

Mislili su mnogi da će se Napoli 'raspasti', ovog ljeta su ostali bez Koulibalyja, Inisgnea i Meretnsa, ali to se zasad na rezultatima ne osjeti ni najmanje budući da su trenutno vodeća momčad Serie A s jednakim brojem bodova u prva tri kola kao Milan, Lazio, Atalanta, Torino i Roma.

Pišu Talijani i kako bi naredna 24 sata trebala biti ključna. Ako Mendes osigura ponudu od 100 milijuna eura, onda problema ne bi trebalo biti, ali… Kad je riječ o transferima, onda ništa nije sigurno.

Inače, sedmicu u Napoliju trenutno drži reprezentativac Sjeverne Makedonije Eljif Elmas. Nema sumnje da bi se 22-godišnjak iste odrekao kako bi igrao s Cristianom Ronaldom u istoj momčadi, jer on bi od toga sigurno profitirao, baš kao što bi profitirao i klub koji vjerojatno ne bi mogao naštampati toliko dresova kolika bi bila potražnja diljem svijeta.

Ronaldo u Napoliju? Zvučalo je nemoguće, ali danas… Itekako je moguće.


Tagovi

Cristiano RonaldoNapoli

Ostale Vijesti