REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Svi žele znati tko su junaci sinoćnje pobjede u Madridu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.09.21. | 13:19

Traženiji od Cristiana Ronalda

Za nogomet se voli govoriti da je najvažnija sporedna stvar na svijetu, a mnogi su razlozi zašto ljubitelji udaranja lopte nogom vole ovaj sport. Neizvjesni ishodi, preokreti, potezi, taktike, golovi ili onaj koji je danas tema dana – pobjeda autsajdera.

Malotko je moldavskom Sheriffu davao šanse sinoć u Madridu protiv Reala, čak i nakon što su nas više puta od početka europske sezone uvjerili za što su sposobni. Opet su svi isticali njihove limite i granice, a oni su ih sve utišali. Već izbacivanjem Crvene zvezde i Dinama pokazali su da nisu slučajna ekipa, a pobjeda protiv Šahtara bila je potvrda ovog prije. Uoči Reala bilo je pomalo nerealno očekivati da mogu slaviti usred Madrida, ali i tu su pokazali da se varamo.

Njihov nogomet za muškarčine oduševio je mnoge pa i ne čudi da su danas glavna tema. Tim više što su golom Thilla u 90. minuti utišali oko 25 tisuća gledatelja na Santiago Bernabeu. Danas svi žele znati tko su junaci pobjede od 2:1 protiv najtrofejnijeg europskog kluba.

Kada uđete u popularni Transfermarkt među top 10 najtraženijih igrača su moldavski šerifi, a među prvih pet tek se Lionel Messi uspio ugurati s njima na drugo mjesto. Najtraženiji je grčki vratar Georgios Athanasiadis koji sinoć nije uspio zaustaviti tek Benzemin penal. Iza Messija na trećem mjestu je Adama Traore jedan od glavnih igrača u sastavu ukrajinskog stručnjaka i kreatora ove ekipe Yurija Vernyduba, a odmah iza njega je junak pobjede i strijelac zgoditka za pobjedu veznjak Sebastien Thill.

Ljude zanima i tko je strijelac prvog gola za vodstvo Sheriffa u Madridu pa je uzbekistansko krilo Jasur Yakhshiboev zauzeo danas peto mjesto najtraženijih igrača na Transfermarktu, a top deset zaključuje kolumbijski napadač i kapetan ove ekipe Frank Castañeda. Između njih dvojice nalaze se igrači poput Erlinga Haalanda, Cristiana Ronalda, Stevena Nzonzija i Idrisse Guyea.

Njihova priča piše one najljepše nogometne stranice koje svi volimo pa i ne čudi da danas svi žele znati tko su sinoćnji junaci Lige prvaka.


Tagovi

SheriffReal Madrid

Ostale Vijesti