Eintracht Official
Eintracht Official

Svi vole Smolčića: Trener i kapetan ga hvale, a njemački mediji vape - uigrajte ga preko Borussije za Ligu prvaka!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.10.22. | 14:03

“Dobro je znati da imamo alternative”, sažeo je trener Eintrachta

Protiv Stuttgarter Kickersa u Njemačkom kupu je Hrvoje Smolčić prvi puta nastupio u početnom sastavu Eintrachta. Zabio je gol za 2:0, ali i u ostalim dijelovima svoje igre razveselio trenera i suigrače. Naravno, lider Oberlige nije pokazatelj prave konkurencije, ali i Smolčić je dobro prošao s Kickersima.

"Jako je to dobro napravio. Gol je bio kruna, udarac glavom koji me nije iznenadio. On je jedan od naših najboljih igrača glavom", objasnio je Glasner, koji mirne savjesti može računati na Hrvata u budućnosti.

“Dobro je znati da imamo alternative”, sažeo je trener Eintrachta.

Hrvat koji je ljetos stigao iz Rijeke, morao je dugo čekati prije nego što je debitirao u prvih 11. Uvijek se ponašao uzorno, kako je objasnio kapetan Sebastian Rode.

"Stvarno sam sretan zbog njega što je zabio gol. Nadam se da mu to daje samopouzdanje. Puno radi na treninzima. Uvijek daje sve od sebe i ne buni se jer ne igra", rekao je kapetan.

Prije utakmice s Borussijom Mönchengladbach u subotu navečer od 18.30, a potom i susreta s Tudorovim Marseilleom u Ligi prvaka, Glasner mora odlučiti što mu je važnije: početi s Tutom i Ndickom uz Jakića ili Smolčić može zaigrati umjesto Brazilca, kako bi novopečena obrambena linija bila uigrana u odlučujućem dvoboju Lige prvaka. Naime, Tuta ima suspenziju iz utakmice s Tottenhamom kada je u 59. minuti zaradio drugi žuti karton. Odluka će uslijediti u subotu kasno popodne.




Tagovi

Hrvoje SmolčićBundesligaEintracht Frankfurt

Ostale Vijesti