Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL
Jonathan Moscrop/Newscom/PIXSELL

Svi su ludi za Martinom! Nakon Milana i Rome, Sassuolo se uključio u utrku za Erlićem

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.05.21. | 12:07

Lista klubova se povećava iz dana u dan

Martin Erlić ove sezone pruža sjajne partije u dresu Spezije, što ne prolazi ispod radar ate se sve vise klubova zanima za njegove usluge. Prema pisanju Gazzette dello Sport za mladog hrvatskog reprezentativca su zainteresirani Milan, Roma, a prema posljednjim informacijama i Sassuolo, koji bi htio vratiti u Reggio Emiliju.

Milan želi pomladiti i rekonstruirati obranu, a 23-godišnji Erlić im se uklapa u tu strategiju. Ista stvar vrijedi i za Romu, koja ga navodno pomno prati od početka sezone. No, u najboljem položaju je Sassuolo, koji je Erlića imao u svojim redovima, no trener De Zerbi ga nije imao u planovima pa je 23-godišnjak prodan u Speziju i to za simboličan iznos, ali i 50 posto od sljedećeg transfera. Ekonomski gledano Sassuolo ima najbolju poziciju, no moguće je da će sve ovisiti o odlasku sadašnjeg trenera s klupe Neroverdea.

Stasiti branič ove je sezone u dresu Spezije u Serie A upisao 24 nastupa i zabio dva gola, a s mladom reprezentacijom je izborio četvrtfinale Eura protiv Španjolske nakon čega može dodatno povećati svoju cijenu, koja trenutno po Transfermarktu iznosi dva milijuna eura.


Tagovi

Martin Erlić

Ostale Vijesti