Svega dva dana nakon otkaza Žuti krade posao svojem sunarodnjaku

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.11.19. | 19:46

Sigurno su mu spremili bogat ugovor…

Iako Zmajevi imaju priliku izboriti Euro putem playoffa, nogometni savez BiH odlučio se zahvaliti nekadašnjem igraču Croatije, Crvene zvezde, Real Madrida i Barcelone.

Mediji iz Azerbajdžana javljaju kako se Nikoli Jurčeviću, nekadašnjem dugogodišnjem asistentu Slavena Bilića, opasno trese stolica te da su iznimno male šanse da dočeka novi kvalifikacijski ciklus na klupi reprezentacije čiji je izbornik od veljače ove godine.

Prije nekoliko dana, dok je još bio izbornik Zmajeva, Prosinečki se javio azerbajdžanskim medijima kojima je rekao sljedeće:

"Trenutno sam izbornik Bosne i Hercegovine i ne bi bilo u redu da pričam o drugom poslu. Općenito, ne želim razgovarati o tome. Istina je da je Azerbajdžan osvojio samo jedan bod, ali je i istina da je bio u jako teškoj skupini", odgovorio je Prosinečki kojeg su zatim upitali bi li on smijenio Jurčevića da je čelnik saveza.

"Nemam se namjeru miješati u nečiji posao i ne želim komentirati to. Nemam vremena za to."

Za kraj dodajemo kako je Prosinečki u svojoj trenerskoj karijeri vodio Crvenu zvezdu, turski Kayserispor, a prije nego li je stigao na klupu BiH tri je godine vodio upravo Azerbajdžan.

Hoće li se Veliki Žuti vratiti na klupu Azera, pokazat će vrijeme, ali jedno je sigurno – gdje ima dima, ima i vatre.

(foto: reuters)

 


Tagovi

Robert Prosinečkiazerbajdžanska nogometna reprezentacijanogometna reprezentacija bosne i hercegovine

Ostale Vijesti