Sve je dogovoreno, Dinamo za 1,6 milijuna eura dovodi najveće pojačanje za ovu sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.10.20. | 09:06

Sjajan potez Modrih.

Već neko vrijeme znamo tko je prvi pik uprave Dinama da pojača obranu. Naime, na radaru Modrih je Rasmus Lauritsen, 24-godišnji danski stoper koji igra za Norrkoping. Riječ je o četvrtoplasiranoj momčadi švedskog prvenstva, a upravo je Danac najzaslužniji za to jer je u 21 prvenstveni nastup upisao čak šest golova i pet asistencija, iako je riječ o braniču.

Prema Transfermarktu Lauritsen vrijedi 1,2 milijuna eura. Ovaj danski branič nije se u srijedu pojavio na treningu svog Norrkopinga, a tamošnji mediji otkrili su kako se već zaputio prema Zagrebu gdje bi do kraja tjedna trebao potpisati četverogodišnji ugovor. Ujedno i navode kako bi Plavi trebali isplatiti oko 1.6 milijuna eura za ovog igrača.

Konačan ishod vjerojatno čemo saznati tek nakon dvoboja Dinama i Flore. Iako o tome nitko niti ne želi razmišljati, ako bi danas ispali, Zagrepčani bi vjerojatno odustali od dovođenja ovako skupog pojačanja samo za domaća natjecanja. No, kao što rekosmo, takve priče uopće nisu dio razgovora i u Maksimiru vlada opravdan optimizam da će se apsolvirati Estonce s uspjehom, a samim time i dovesti dansko pojačanje.

(foot: Milan Sabic/Pixsell)


Ostale Vijesti