Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Sve je dobro! Livaković će biti spreman za Krasnodar

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.02.21. | 14:31

Magnetskom rezonancom ustvrdili su kako je riječ samo o lakšoj ozljedi mišića i jedinica Modrih stat će u četvrtak među vratnice.

Dobre vijesti stižu iz tabora hrvatskog prvaka u par dana uoči puta u Rusiju na utakmicu sezone protiv Krasnodara u šesnaestini finala Europske lige. Standardni golman Dominik Livaković bit će spreman!

„Vratar Dinama Dominik Livaković bio je u ponedjeljak na pregledu magnetskom rezonancom. Pretraga je ustanovila da se radi o lakšoj mišićnoj ozljedi te da će vratar Dinama nakon potrebnih fizikalnih terapija biti spreman za utakmicu Europa lige u četvrtak,“ obavijestili su nas iz Maksimira.

Standardna jedinica hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama bio je jedan od najboljih pojedinaca na terenu za vikend u derbiju 21. kola Prve HNL protiv Osijeka (1:0), s nekoliko intervencija spasio je Modre, ali sredinom drugog dijela srušio se na tlo u bolovima i uhvatio za bedreni mišić. Zagorac je već bio na zagrijavanju, međutim Livaković se uspio oporaviti i završiti susret među vratnicama.

Postojala je mogućnost da najbolji golman dosadašnjeg dijela Europa lige propusti prvu utakmicu europskog proljeća, međutim poslije današnjih ohrabrujućih rezultata više nema prepreke i Livi će stati na gol protiv Krasnodara.


Tagovi

Dominik Livaković

Ostale Vijesti